Terzić: Kome smeta moćna Zvezda? Dosta su se FSS i Partizan iživljavali!

Odlazeći Generalni direktor Zvezde optužio FSS da primenjuje selektivnu pravdu

  • 33

Uskoro bivši Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić naveo je u pisanoj izjavi da Fudbalski savez Srbije zajedno sa Partizanom vodi hajku protiv kluba iz Ljutice Bogdana.

On je rekao da Crvena zvezda igra najbolji fudbal u poslednjih 15 godina i da ne može samo da posmatra dok drugi vode hajku protiv nje.

>>> ZVEZDA: Pojedinci žele da nas razbiju, ali neće im uspeti!

>>> Zvezda prijavljuje Partizan disciplinskim organima FSS!

- Zvezda je ubedljivo prva na tabeli, igra najbolji fudbal u poslednjih 15 godina, sigurno korača ka šampionskoj tituli i kao najveći klub na ovim prostorima ne može da bude nemi posmatrač hajke koju organizovano vode FSS i Partizan protiv našeg kluba. Kako drugačije objasniti poteze i izjave organa FSS vezanih za napisanu disciplinsku prijavu protiv Spartaka zbog odigrane utakmice sa kombinovanim timom protiv OFK Beograda, a za isti taj prekršaj ne napišu prijavu protiv Partizana zbog njihovog rezervnog sastava u utakmici protiv Novog Pazara - navodi  Terzić u pisanoj izjavi Tanjugu.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

On je naveo da ih ne interesuje šta radi Partizan ali da je očigledno da FSS ima dvostruke standarde i da deli selektivnu pravdu.

- Želimo odgovor od nadležnih organa FSS zašto je Crvena zvezda morala da napiše disciplinsku prijavu protiv Partizana ako je to posao organa FSS-a? Ovim smo želeli da na konkretnom primeru pokazemo kako FSS nedosledno i neprincipijalno sprovodi svoju politiku. Neprimerene su i izjave čelnika Partizana koji pozivaju FSS da kazni Spartak, a ne traže kaznu za svoj klub - dodao je Terzić.

On ističe da se medisjkom hajkom pokušava prikriti očigledna sudijska krađa na utakmici sa Voždovcem koju su nadležni u FSS okarakterisali kao regularnu.

- Očigledno je da mnogima ne odgovara moćna Crvena zvezda, a sve se to poklapa sa izbornom kampanjom koja je uveliko počela u FSS, gde postojeće strukture na sve načine pokušavaju da stvore medijsku percepciju da su samo oni pošteni borci za čistoću srpskog fudbala. Crvena zvezda ima i snagu i moć da osvoji šampionsku titulu, a i Partizanu i FSS-u da poruči: Dosta je bilo vašeg iživljavanja nad srpskim fudbalom - zaključio je Terzić.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    1. oktobar 2015 | 15:36

    Moćna zvezda sa dugom od 60 miliona evra.

  • Grobar

    1. oktobar 2015 | 21:36

    Terzicu ,izvini ali znam da boli sto mali PARTIZAN kida u Evropi !

  • truli zapad

    1. oktobar 2015 | 21:22

    Vidi leba ti na rts2 "mali"Partizan razbucao nemce u ligi evrope...a mocna zvezdana?????Sta sa njom i sa tobom i tebi slicnima...koga vi zamlacujete i koga vise pravite budalama...napad je najbolha odbrana....ALI...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA