CVETKOVIĆ: Sa Zvezdinom upravom sam u sjajnim odnosima, moj novi klub je Partizan! (VIDEO)

Novi plejmejker crno-belih smatra da Zvezdini navijači neće reagovati povodom njegovog prelaska u redove večitog rivala. Evo šta su poručili pred novu sezonu i kapiten Marinković, Perović i Vitkovac

  • 9

Novi košarkaš Partizana Aleksandar Cvetković izjavio je da ne očekuje burnu reakciju navijača Crvene zvezde, iako je svojevremeno nosio dres tog kluba.

- Ovo je sastavni deo našeg posla, ostao sam u odličnim odnosima sa upravom i igracima Crvene zvezde, ali moj novi tim je Partizan i svoju pripadnost pokazaću na terenu. Desilo se da ovde dobijem priliku i mislim da nema potrebe za bilo kakvim reakcijama navijača - rekao je Cvetković novinarima u Pioniru.

>>> PARTIZAN PREDSTAVIO TIM: Crno-beli ništa ne obećavaju, osim napornog rada! (VIDEO)

On je posle pozajmice u MZT-u ovog leta trenirao sa Valensijom, ali nije uspeo da pronađe inostrani angažman.

- Vreme je prolazilo, čekao sam klub iz inostranstva i na kraju oberučke prihvatio Božićev poziv. Svi znamo ko je on bio, ubeđen sam da će mi mnogo pomoći, s obzirom na poziciju na kojoj je igrao - zaključio je Cvetković.

>>> Novi košarkaš Partizana: Moram reći da su mi crno-beli uvek bili draži od Zvezde!

Novi kapiten Partizana, mladi Vanja Marinković, rekao je da nema prevelika očekivanja pošto je ekipa mnogo slabija u odnosu na prošlu sezonu.

- Rad sa Božićem je drugačiji, neće mu biti lako da preuzme ulogu prvog trenera od Duška Vujoševića. Očekujem da dobro igram, a uloga u timu će sama doći - rekao je Marinković.

Povratnik u redove crno beli Kosta Perović veruje da će se uspešno uklopiti u tim i biti na visini zadatka.

- Biće ipak potrebno vreme, jer 10 meseci nisam igrao. Imamo mlad tim, sve su to perspektivni momci, željni dokazivanja. Kompletno je nova priča sa drugim rukovodstvom, svi smo u istom košu. Ne znam kako će to izgledati na terenu, a nadam se da ćemo, ako ne ove, onda sledeće godine postati pobednički tim - rekao Perović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Još jedan bivši igrač Partizana, Čedomir Vitkovac, istakao je da je presrećan što će ponovo nositi dres kluba iz Humske.

- Igrati u Partizanu velika je čast i obaveza. Predstoji nam izuzetno naporna sezona, jer smo se kasno okupili. Siguran sam, međutim, da ćemo vremenom biti sve bolji. Cilj je da damo sve od sebe na svakom treningu i utakmici, videćemo gde će nas to odvesti", poručio je Vitkovac.

Trener Petar Božić predstavio je tim Partizana za novu sezonu, a čine ga Čedomir Vitkovac, Kosta Perović, Andreja Milutinović, Edo Murić, Božo Ðumić, Aleksandar Cvetković, Petar Aranitović, Mihajlo Andrić, Adin Vrabac, Miloš Koprivica, Dejan Petrov, Andrej Magdevski, Vanja Marinković, Ivan Bojanić i Miloš Glišić.

Pratite Telegraf i na Vajberu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gin

    1. oktobar 2015 | 21:16

    Nema predaje ,Partizan uvek treba ici na pobedu i nikog ne treba da se plasimo jer mi smo institucija

  • Crnogorac

    2. oktobar 2015 | 00:31

    ...jer smo mi ono što mnogi nisu i nikad neće biti...samo hrabro PARTIZAN ♡♥♡♥♡♥♡♥♡

  • KEKEC

    1. oktobar 2015 | 21:23

    Srećno dečice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA