Lalatovićev Borac slavio na Banjici, obezbeđenje sprečilo tuču! Bivši bek Zvezde doneo pobedu Voši!

Možda Čačani ne primaju platu, ali ih to ne sprečava da pobeđuju...

  • 3

Sa odličnim rezultatima, uprkos teškoj finansijskoj situaciji, nastavili su fudbaleri čačanskog Borca pošto su slavili na Banjici protiv Rada rezultatom 3:2.

Još jednom se istakao Filip Knežević sa dva gola, što mu je peti ove jeseni. Pobednički je delo Zorića iz penala u 73. minutu. Prethodno je rad imao 1:0 i 2:1.

Igrao se 8. minut kada je lopta ubačena u kazneni prostor Borca. Posle karambola se odbija do iskusnog napadača domaćih Borka Veselinovića koji potpuno usamljen lako matira Bajića za 1:0. Rano vođstvo građevinara nije demoralisalo goste. U 18.minutu preti Živković, ali je neprecizan, kao i Darko Zorić minut kasnije. Borac preuzima terensku inicijativu, a malo je nedostajalo da Zorić kazni neozbiljnost Bašanovića i Budakovića u 25.minutu. Ovakva igra je krunisana golom u 30. minutu.

REVIJA EVROGOLOVA U SUBOTICI: Luka Jović je Zvezdin junak - gol u finišu za rušenje Spartaka (VIDEO)

Nakon udarca iz ugla Miletić dugo vuče loptu po desnoj strani, centrira po zemlji, a Filip Knežević nastavlja svoj golgeterski šou. Iz prve matira Budakovića za 1:1. Međutim, u 45. minutu Bašanović centrira, a Maraš je najviši u skoku i glavom šalje loptu iza leđa Bajića, za 2:1.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Nastavak utakmice počeo je prilikom Jevtovića koji je slabo šutirao ka Budakoviću. U 53.minutu novo golgetersko delo Filipa Kneževića. Dubinska lopta je upućena kanjemu, kao vihor se stuštio pored odbrambenih igrača Rada i rutinski matira Budakovića za novo poravnanje na Banjici, 2:2.

Ofanzivna igra Borca isplatila se u 73. minutu. Bašanović u petercu ruši Vukmirovića, za sudiju Manojlovića nema dileme i pokazuje na belu tačku. Egzekutor je Darko Zorić koji postiže svoj prvenac u dresu Borca za konačnih 2:3.

U 88. minutu sevnule su varnice između igrača Rada Arsenijevića i našeg štopera Jablana, pa im je Manojlović pokazao put u svlačionicu. Nervi su popustili pa su svoj duel nastavili i na ulasku u tunel, gde je intervenisalo obezbeđenje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vojvodina je minimalnim rezultatom u Novom Sadu bila bolja od OFK Beograda, a isti ishod je bio u Novom Pazaru gde je domaći tim nadigrao Radnički iz Niša.

Gol za Novosađane postigao je Nikola Ignjatijević u 71. minutu. Nastić je centrirao sa leve strane, Ožegović uputio udarac glavom, a lopta je na putu ka golu pogodila Nikolu Ignjatijevića i prevarila golmana Čupića.

- Teška i tvrda utakmica, u kojoj smo žarko želeli pobedu. Ovo je dragocen trijumf za nas, do kojeg smo došli preko autogola. Imai smo veliki pad samopouzdanja u proteklom periodu, što se odrazilo na našu igru u prvom poluvremenu, gde smo imali dosta grešaka. U drugom delu smo igrali bolje i došli do važna tri boda - rekao je trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić posle meča.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Rezultati i strelci:

Novi Pazar - Radnički Niš 1:0

(Trtovac 66)

Rad - Borac 2:3

(Veselinović 8, Maraš 43 - Knežević 30, 53. penal, Zorić 73. penal)

Spartak - Crvena zvezda 2:3

(Milić 6, Makarić 48. - Grujić 30, Katai 45+5, Jović 81)

Vojvodina - OFK Beograd 1:0

(Ignjatijević 71)

Jagodina - Voždovac 19.00

Mladost Lučani - Radnik Surdulica 19.00

Petak

Metalac - Javor 0:0

Ponedeljak

Partizan - Čukarički 19.00

Tabela: Crvena zvezda 32 boda, Javor 22, Borac 21, Partizan i Vojvodina 20, Novi Pazar 18, Radnički Niš 16, Čukarički 15, Novi Pazar 15, Metalac 14, Rad 13, Mladost Lučani 13, Spartak 11, Voždovac 10, OFK Beograd 9, Rad 8, Jagodina 8.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    4. oktobar 2015 | 12:00

    Ma Lalatovic je ♥♥♥

  • Novica

    4. oktobar 2015 | 09:47

    Pogledajte tabelu od prvih osam, sest je bratskih klubova partizana zato je borac u vrhu lalatovic nema nikakve veze sa tim, a i moraju da vrate grobarima od prosle godine znaci grizi protiv zvezde pustaj partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA