Partizan slavi 70. rođendan: Mijatović među gostima, snimljen film o crno-belima!

Sportsko društvo Partizan obeleževa veliki jubilej

  • 11

Najtrofejnije sportsko društvo u Srbiji, Partizan, danas slavi svoj 70. rođendan. Gala svečanost biće održana u Narodnom pozorištu u prisustvu mnogih zvanica i legendi kluba.

U minulih sedam decenija Partizan je ispisao stranice istorije jugoslovenskoh i srpskog sporta i stekao milionsku armiju navijača.

>>> Partizanova poruka za Terziće i Mojsiloviće: Krivi smo i što pobeđujemo u zemlji svetskih prvaka!

Direktor marketinga crno-belih Snežana Filipović rekla je da cela sedmica protiče u veselim tonovima.

- Rođendan slavimo u sjajnoj atmosferi, posle velike pobede nad Augsburgom, prve u istoriji u Nemačkoj - izjavila je Filipovićeva, a prenosi Sportski žurnal.

Foto: MNpress Foto: MNpress

Očekuje se dolazak oko 500 gostiju od kojih  su mnogi legende kluba i ljudi iz javnog života Srbije. Proslavi rođendana prisustvovaće i legenda crno-belih Real Madrida Predrag Mijatović koji je za ovu priliku doputovao iz Španije.

Ceremoniju će svojim govorom otvoriti predsednik Zoran Popović. Član upravnog odbora Dragan Bjelogrlić je osmislio program i režirao film koji će biti prikazan.

- Biće to gala svečanost. Partizan je u svemu avangarda, nema sumnje da će i ovaj film o crno-belim godinama i uspesima napraviti čudo - rekao je Bjelogrlić.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Okupljanje u Narodnom pozorištu zakazano je za 19.30, a program počinje pola sata kasnije.

Partizan se je na svoj rođendan setio i najvatrenijih navijača. Ulaz na južnu tribinu će za utakmicu protiv Čukaričkog, koja se igra u ponedeljak od 19.00, biti besplatan.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA