SPARTAK: Nakon ovoga je krenulo nakaradno suđenje protiv Zvezde (VIDEO)

Klub sa severa Bačke se oglasio putem zvaničnog Tviter naloga...

  • 12

U Subotici su besni! Spartak se ne miri sa činjenicom da su oštećeni protiv Crvene zvezde, odnosno da je suđenje bilo skandalozno.

Nakon potpredsednika kluba Žarka Kneževića, koji je i čestitao crveno-belima na tituli, klub sa severa Bačke se oglasio i putem zvaničnog Tvitera.

Spartak već čestitao Zvezdi na tituli!

- Tako se to radi... nakon ovog incidenta trenera Zvezde krenulo je nakaradno suđenje - bio je komentar uz video sa meča u Subotici i situacije kada Grof Božović besni na sudiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • suboticanin

    4. oktobar 2015 | 14:37

    haha hahaha sta je tu novo.nista.svi koji smo gledali morali smo se stidjeti sta je sudija radio...masakr nad spartakom produzio je 6 min dok zvezdana nije dala gol.onda na kraju skratili 5 min...treci gol zvezde nakon faula...grof je vikao..pa platili smo vam..jeste li vi normalni hocete da ovdje izgubimo...sramota je za srbiju..za sav srpski rod..al pricati o postenju i zvezdi..e to ne ide...

  • @Žika Živac@

    4. oktobar 2015 | 14:53

    Pustite grobare nek pricaju,nije ni njima mucenicima lako na -12!

  • TREBA DA IH JE SRAMOTA

    5. oktobar 2015 | 01:52

    Osim ovog snimka razgovora,što inače svaki trener radi,dajte te sudijske odluke lažovi jedni!!! Ovo je sramota da se neko ovako ponižava ovakvim jadnim izjavama.Ovo je za kaznu..ovakav linč ne sme da se dopušta.Ovakve laži bez dokaza a da pri tom njegovi igrači su napravili preko 30 faulova i to folirajući se i podkradajući vreme i to uz sudijsku pomoć je kranje rečeno BEZOBRAZNO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA