Pet nerealnih stvari koje smo videli u Humskoj!

Stadion Partizana je u ponedeljak uveče bio mesto nekih čudnih momenata tokom utakmice Partizana i Čukaričkog

  • 34

Zona sumraka na stadionu Partizana!

>>> NOVO SAMOUBISTVO EVROPSKOG PARTIZANA: Ni dva penala nisu donela preokret protiv Čuke!

Crno-belima je pao mrak na oči. Skoro da tako bude i doslovce, jer je tokom utakmice sa Čukaričkim jedan od reflektora "otkazao poslušnost", a to kao da je bio nagoveštaj nekih čudnih situacija koje su se dogodile u ponedeljak uveče u meču 12. kola Superlige.

Partizan je izgubio - OPET, već četvrti put ove sezone, a sem poraza šampiona pred svojim navijačima utakmica će ostati upamćena i po nekim krajnje neobičnim trenucima koje su pratile ovaj duel.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Naravno, prva asocijacija na reč "neobično" je spektakularan gol Pjasentina iz slobodnog udarca, jer takav pogodak viđa se jednom ili dva puta u toku sezone, ali evo koji su to još momenti obeležili duel u Humskoj.

1. Reflektor - Utakmica je odigrana u uslovima smanjene vidljivosti pošto reflektori nisu radili punim kapacitetom, ali je i nešto slabije osvetljenje bilo dovoljno da utakmica bude regularna. Ovo je ko zna koji put da reflektori u Srbiji otkažu iz određenog razloga.

>>> TRENUTAK ZA SRAMOTU PARTIZANA OD 70 GODINA: Kapiten se zaleće na svoje navijače! (VIDEO)

2. Himna tokom zagrevanja - I ovo je još jedan veliki propust organizatora. Umesto da bude puštena neposredno pre početka meča, himna Srbije intonirana je još dok su se igrači zagrevali, pa je izgledalo kao da je sa razglasa puštena bilo koja numera, a ne zvanična himna uz koju se stoji mirno.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

3. Mažić zaspao -  Šta se desilo sa našim najboljim arbitrom u poluvremenu? Zbog Mažićeve nepažnje, umesto da lopta krene sa centra posle 15 minuta, zakotrljala se pet minuta kasnije, jer se naš uvaženi sudija izgleda uspavao u svlačionici.

4. Grbić šutirao penal, a nije igrao mesecima - Ovo je možda i najveća neobičnost i najveća misterija utakmice. Zbog čega je Milinković dozvolio da penal šutira igrač koji mesecima nije bio u timu, niti je bio blizu prvih 11, a onda se "preko noći" naprasno našao u timu i odmah preuzeo odgovornost da šutira jedanaestrac. Epilog je dobro poznat...

5. Babović i navijači - Utakmica se umalo nije završila tučom, ali ne između igrača što nije tako nesvakidašnja pojava, niti igrača sa navijačima protivničkog kluba, što je takođe nešto što se dešavalo. Sramota je za Partizan što konačno ne stane na put provokatorima koji konstantno i najbrutalnije vređaju zamenika kapitena Babovića. Ruku na srce, koliko god te uvrede bile jezive, Babović bi jednostavno morao da počne da ignoriše provokacije, jer je i njegovo ponašanje kranje neprimereno, Zaletanje na "zapad", pa dizanje uvis srednjeg prsta ka "istoku" nikako ne služi na čast nosiocu trake u tako velikom klubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • siki

    6. oktobar 2015 | 16:55

    ja sam partizanovac od malena ali ako je babovic rekao istinu ljudi koji normalan covek bi ostao ravnodusan reci te mi

  • boco

    6. oktobar 2015 | 21:35

    nek sad i partizanu oduymu četri boda kao i sparatku, kako je mogao pucati penal igrac koji to dugo nije radio sramota rasformirati ligu suspendovati fudbal u srbiji na godinu dana, a možda i više

  • MAŽIĆ ZASPAO

    6. oktobar 2015 | 20:13

    Mažić zaspao na poluvremenu pa su iz tog razloga upala dvojica ''da ga bude''?? Jaooo...kako je ovo providno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA