Lalatović u Čukaričkom? Evo šta Matijašević kaže na to

Sportski direktor Brđana odbacio tvrdnje da će bivši trener Zvezde zameniti Vladana Milojevića

  • 0

Nenad Lalatović je preko noći ''izronio'' kao kandidat za mesto trenera Čukaričkog, nakon ostavke koju je dao u čačanskom Borcu.

Mladi stručnjak je napustio zebre sbog lošeg odnosa rukovodstva kluba prema igračima, a Sportski žurnal je vrlo brzo preneo informaciju da će Lalatović zameniti Vladana Milojevića. Međutim, iz Čukaričkog su demantovali tu vest.

Sopštenje sportskog direktora Brđana Vladimira Matijaševića prenosimo u celosti:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Zoran Popović je u ponedeljak, 5. oktobra imenovan za šefa stručnog štaba Čukaričkog i dobio je apsolutnu podršku rukovodstva kluba. Nije mi jasno zbog čega neko na osnovu čaršijskih brujanja, kako je i navedeno u tekstu, može i da pomisli da smo u Čukaričkom toliko površni i neozbiljni da bismo posle nepunih sedam dana menjali trenera.

- Da!!! Nenad Lalatović i Vladimir Matijašević su prijatelji. Čujemo se svaki dan po nekoliko puta. Kao što je Nenad Lalatović prijatelj sa vlasnikom Čukaričkog Draganom Obradovićem i našim trenerom Zoranom Popovićem. I tu nema tajni. Ali prijateljstvo ne podrazumeva i poslovnu saradnju, naročito ne u trenutnim okolnostima. U Čukaričkom smo uvek bili otvoreni za komunikaciju sa medijima.

- To se neće menjati ni ubuduće, pa bismo zamolili da se, ukoliko beogradska čaršija i u narednom periodu bude brujala oko navodnih promena, obratite nama za proveru informacija. Pogotovo ako se tiču eventualne promene šefa stručnog štaba koji je imenovan pre sedam dana. Zoran Popović je čovek i stručnjak od integriteta, znanja, iskustva i ružno je da se njegovo ime zloupotrebljava. Sa Čukaričkim je u toku prepodneva potpisao ugovor na četiri godine. Imamo apsolutno poverenje u njega i još jednom naglašavam da mu pružamo apsolutnu podršku - stoji u saopštenju kluba sa Banovog Brda.

U međuvremenu, Lalatović je istakao da će ostati trener Borca ako mu bude obećano da igrači više neće da štrajkuju i da će dobiti obećano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA