SRPSKO ČUDO OD DETETA: Tinejdžer radi 71 sklek na jednoj ruci za manje od minut! (VIDEO)

Sin Zvezdinog kondicionog trenera Bate Radulovića brutalno trenira i sprema se da napadne svetski rekord u sklekovima na jednoj ruci

  • 15

Srbija bi uskoro mogla da ima i ginisovog rekordera u sklekovima na jednoj ruci. Sudeći po napretku i broju sklekova koje radi sa samo 16 godina, Gorjan Radulović bi uskoro mogao da postane i svetski poznato lice.

On je i dokaz izreke - krv nije voda. On je sin Mihajla Bate Radulovića, kondicionog trenera Crvene zvezde i majstora za rad u teretani sa fudbalerima.

Svog sina od malih nogu usmerava na pravi put, pa tako trenira nekoliko sportova a u teretani može da uradi nešto na čemu bi mu zavideli i ljudi koji godinama treniraju.

Poslednjih nekoliko meseci posebno je motivisan na rad sklekova na jednoj ruci. To je video na našem portaku, kada je objavljen snimak Zvezdinog fudbalera Matosa kako u teretani na Marakani radi baš ovu vežbu.

>>> Brutalni trening fudbalera Zvezde u teretani! Evo zašto Ibanjez i Plavšić kidaju na terenu! (VIDEO)

>>> Trbušnjaci sa 100 kg i pesma Delija: Ovako Bata Radulović motiviše Zvezdine klince u teretani (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

>>> ZVEZDIN ROKI BALBOA: Pojačanje iz Brazila se sklekovima na jednoj ruci vraća u formu! (VIDEO)

Od tada konstantno vežba i iz dana u dan ruši lični rekord. Počeo je sa 30, zatim je došao do brojke od 50, a sada mu je lični rekord 71 sklek.

To je uradio pred kamerom Telegrafa. Ono što je sigurno, to je da ima još mnogo prostora za napredak, pošto je sklekove radio bez zagrevanja i u farmerkama i dukserici, što svakako nije oprema za trening.

Gorjan ističe da mu je cilj da napadne ginisov rekord u sklekovima na jednoj ruci. Da bi u tome uspeo, treba da uradi više od 120 za 60 sekundi.

Sudeći da ima samo 16 godina i da trenira svakodnevno, nema sumnje da će u tome i uspeti, a mi ćemo pratiti njegov dalji napredak.

Pored rada u teretani, trenira nekoliko sportova - sreljaštvo, košarku, vaterpolo. A želja mu je da se oproba i u omladinskoj školi Zvezde na poziciji golmana.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA