ZVEZDIN ROKI BALBOA: Pojačanje iz Brazila se sklekovima na jednoj ruci vraća u formu! (VIDEO)

Bruno Matos vredno radi na oporavku i verovatno će uskoro biti u konkurenciji za Zvezdin sastav, a za to su zaslužni njegovi naporni treninzi

  • 8

Crvena zvezda od početka sezone ne može da računa na pojačanje u iz Novog Pazara - Bruna Matosa, koji je od pоčetka sezone imao problema sa povredom.

Ipak, sudeći po tome kako trenira, verovatno će Delije imati priliku uskoro da ga vide na delu. On je pred meč sa Radničkim iz Niša bio u karantinu, pa je moguće da zaigra već na toj utakmici, koja je na programu od 20.00 na stadionu Rajko Mitić.

>>> Bakljada Delija na praznoj Marakani: Neviđena najava za meč Zvezde i Radničkog! (VIDEO IZ VAZDUHA)

Matos je zajedno sa Vieirom pojačao Zvezdu, maltene u istom periodu pred duel sa Kairatom, ali nije imao pravo nastupa, što bi trebalo da se dogodi uskoro, posle njegovog vrednog rada u teretani.

>>> Zašto je Zvezdin fudbaler otišao do svlačionice Kairata posle poraza? (VIDEO)

Došli smo i do video snimka njegovog treninga u teretani koji pokazuje kakvu snagu i volju za radom ima Zvezdin Brazilac, koji želi da se što pre zaigra na Marakani.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

>>> Trbušnjaci sa 100 kg i pesma Delija: Ovako Bata Radulović motiviše Zvezdine klince u teretani (VIDEO)

Kako nam je rekao Mihajlo Bata Radulović, sa kojim je Zvezdin napadač radio u teretani tokom oporavka, Matos je vredan, radan i veoma snažan.

U to se možete uveriti i sami, jer snimak kako radi sklekove na jednoj ruci u serijama, to najbolje pokazuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    31. jul 2015 | 14:22

    Igrac koji sam sebe povredjuje, dao vam je odlicnu ideju, cak mozda i jedinu ozbiljnu za SPAS CZ, a to je BOKS !!! Skoro preuredjenu iliti okrecenu svlacionicu i ostale prostorije na MRAKani pretvorite u sale za BOKSERE i USPEH vam je skoro pa zagarantovan DA BUDETE DRUGI BOKSERSKI KLUB U SRBIJI, posto je i tu PARTIZAN NEPRIKOSNOVEN, ali bar nema CUKE i VOSE, tako da, sto je sigurno, sigurno je DRUGO MESTO, sto sada u fudbalu nemate sanse, CAK VAM NI CETVRTO MESTO NIJE ZAGARANTOVANO, OSIM 4 LIGE SRBIJE !!! ... .!. XXAAXXAA .!.

  • Bokisa

    1. avgust 2015 | 18:03

    A da igra fudbal ne zna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA