Lalatović emotivno doživeo trijumf Borca: Nismo ni trenirali, ovo je dvostruka pobeda!

Trener Borca bio je zadovoljan pobedom svoje ekipe u komšijskom derbiju

  • 2

Fudbaleri Borca savladali su u komšijskom derbiju ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca sa 2:1. Trener Čačana Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa zasluženo slavila.

Borac je najprijatnije iznenađenje ove sezone uprkos teškoj finansijskoj situaciji i činjenici da igrači u prethodnom periodu nisu trenirali zbog neisplaćenih zarada.

>>> Borac u 90. minutu srušio Metalac, Radnički dao gol posle 2 meseca!

>>> Lalatović ostaje trener Borca!

- Veoma sam zadovoljan, ovo je naša dvostruka pobeda imajući u vidu situaciju u klubu i činjenicu da fudbaleri nisu trenirali - izjavio je Lalatović za Tanjug.

Trener koji je do pre nekoliko dana bio na izlaznim vratima istakao je da je njegova ekipa pokazala karakter na utakmici protiv ekipe koja odlično igra na gostujućem terenu.

- Bili smo i kadrovski oslabljeni budući da nisu nastupili Miletić i Jablan, međutim, igrači su dali svoj maksimum na terenu, čime smo uknjižili nova tri boda - rekao je mladi stručnjak.

Borac je nastavio niz odličnih rezultata ove sezone, preuzeo drugo mesto na tabeli Superlige Srbije i sa utakmicom više zaostaje osam bodova za vodećom Crvenom zvezdom.

Foto: Telegraf   Foto: Telegraf

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA