Zvezdin Amerikanac otkrio zašto je ''poludeo'' posle trojke u prvom poluvremenu (VIDEO)

Rajan Tompson napokon ušao u pobednički ritam, nakon velike borbe sa lošom formom...

  • 4

Amerikanac Rajan Tompson odigrao je, protiv Strazbura, možda i najbolju utakmicu u dresu Crvene zvezde otkako je letos stigao iz Nemačke kao zamena za Nikolu Kalinića.

Zvezdino krilo imalo je velikih problema na početku ABA lige gde nije mogao ''u bure'' da ubaci loptu. Međutim, protiv Strazbura je sve došlo na svoje mesto, a najava dobre partije u Kombank Areni bio je i onaj meč protiv Cedevite.

JOVIĆ I CIRBES RAZGALILI ARENU: Sjajna zakucavanja nakon ukradenih lopti! (VIDEO)

- Sjajna pobeda u izuzetnoj atmosferi. Navijači su nas gurali do kraja. Pobedila je naša kolektivna igra, kada se tako trijumfuje svi su zadovoljni. Atmosfera je bila neverovatna. Svi smo izašli na teren da ostavimo svoj maksimum. Ništa bolje nego kada sezonu u Evroligi počneš pobedom - rekao je Tompson koji se osvrnuo na situaciju kada je ''poludeo'' posle trojke u prvom poluvremenu:

- Nekako sam bio srećan. Sve mi se skupilo. Slaba forma prethodnih nekoliko meseci, dosta promašenih šuteva, borba da uđem u ritam... Na ovom meču sam ušao. Momci su mi davali dobre lopte i to su bili otvoreni šutevi. Znam da nisam bio u elementu na prethodnim utakmicama, ali tu je i povreda koju sam vukao.

Pogledatje i trojku američkog košarkaša...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    16. oktobar 2015 | 10:02

    Kakav bre los ritam,covek odigrao tri utakmice i odmah los ritam,pustite ga da se razigra

  • Mile

    16. oktobar 2015 | 10:53

    Zvezda je uvek imala kulturne Amere u timu ne racunajuci onog Brauna i Vilijamsa.Ovaj decko deluje kao da je skroz na mestu :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA