Fudbaler Junajteda u centru skandala: Slao mi je fotke na kojima je bio go i tražio seks (FOTO)

Belgijanac nastavlja da puni stranice tabloida...

  • 2

Maruan Felaini je ispao iz prve postave Mančester junajteda na početku ove sezone, ali je u prvim redovima engelskih tabloida. Nakon što ga je ostavila Plejboj zečica, pojavila se i priča Eglantin Agilar koja tvrdi da ju je Belgijanac prevario.

Agilar, koja je svojevremeno bila u vezi sa nekoliko fudbalera (Ešli Kol, Mario Baloteli), istakla je da ju je Felaini ''bombardovao'' svojim golim fotografijama i tražio seks, još dok je bio u vezi sa Gael Garsijom Dijaz.

Seks bomba šutnula Junajtedovog igrača i smuvala mladu nadu Sitija! (FOTO) (VIDEO)

- Upoznali smo se prošlog juna na jednoj zabavi u Las Vegasu. Odmah mi je rekao da voli velike grudi. Pozvao me je u sobu dan kasnije, ali sam odbila - rekla je ova Francuskinja:

- Nakon nekoliko razmenjenih poruka, počeo je da mi šalje svoje gole fotke. Pitala sam ga ''Šta ove fotografije predstavljaju?'' Ulseio je odgovor '' Velike sise su najbolje'' tražeći iste da mu pošaljem.

- Poslala sam mu, uz kometar ''Ostalo i seks ćeš dobiti kod kuće.''

Usledio je Felainijev poziv da Agilar dođe u London kako bi počeli da se viđaju. Ostavila je sve u Los Anđelesu i stigla u Englesku. Sve je bilo u redu do jednog momenta...

- Prestao je da odgovara na pozive i poruke. Bila sam ljuta. Trebalo je da kaže da je u pitanju bio samo seks. Sada, nemam ni momka ni posao - priznala je Agilar ostrvskim medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    19. oktobar 2015 | 19:54

    Al su ti barem ostale,velike grudi.

  • Empedokle Etna

    19. oktobar 2015 | 21:21

    Hahaha da nije očekivala da sedneš na klupu Mančestera, ili u prvom timu. Samo je tim mogao da bude u....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA