Derbi u Londonu: Arsenal se vadi protiv Bajerna, haos u najavi u Zagrebu!

Utakmicama u grupama E, F, G i H nastavlja se najelitnije fudbalsko takmičenje

  • 2

U utorak u standardnom terminu od 20:45 nastavlja se Liga šampiona, a najzanimljivije će biti u grupi E. Derbi dana igra se u Londonu, gde Arsenal dočekuje Bajern iz Minhena, a pobeda mu je imperativ ukoliko želi da ostane u konkurenciji za dalji plasman, pošto je poražen u prva dva kola.

Oči čitave fudbalske javnosti Evrope, a posebno u Srbiji biće uprte ka Zagrebu, gde Dinamo dočekuje Olimpijakos, bratski klub Crvene zvezde. Najavljeni haos u Hrvatskoj dodatno je potkrepio događaj u ponedeljak uveče, kada su huligani napali grčke novinare, smatrajući da su u pitanju navijači Olimpijakosa, a pominje se da je potegnut i nož.

Slaviša Jokanović i Predrag Rajković biće na teškom iskušenju, pošto gostuju Portu u grupi G, a ukoliko žele da ostanu u konkurenciji za dalji plasman, potrebno im je da ostanu neporaženi. U istoj grupi Čelsi gostuje Dinamu iz Kijeva.

Branilac titule Barselona gostuje u Belorusiji BATE Borisovu u okviru grupe E, a biće oslabljena neigranjem Lionela Mesija. Roma će biti na iskušenju u Nemačkoj, gde gostuje Leverkuzenu, i potrebno je da ostane neporažena, kako joj se rivali ne bi previše odlepili.

Zenit ima priliku da jednom nogom obezbedi nokaut fazu ukoliko pobedi Lion na svom terenu, a šansu da se odlepi od konkurencije u grupi H ima i Valensija, koja dočekuje Gent.

Parovi 3. kola Lige šampiona:

Arsenal - Bajern Minhen

BATE - Barselona

Bajer Leverkuzen - Roma

Dinamo Zagreb - Olimpijakos

Dinamo Kijev - Čelsi

Porto - Makabi Tel Aviv

Valensia - Gent

Zenit - Lyon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA