Posle poraza od Reala, Radonjić želi da mladim igračima da više prostora

Trener crveno-belih istakao je da njegova ekipa nije dobro počela utakmicu u Madridu

  • 11

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su  na gostujućem terenu od ekipe Real Madrida sa 98:71 u utakmici 2. kola A grupe Evrolige.

Trene crveno-belih Dejan Radonjić istakao je da njegova ekipa nije dobro počela utakmicu.

>>> Zvezdin debakl na poluvremenu je novi negativni rekord Evrolige!

- Imamo problema sa povredama, pogotovo je uticala povreda Luke Mitrovića. Nismo dobro počelu utakmicu. Poboljšali smo igru tek u završnici treće četvrtine - rekao je Radonjić i dodao:

- Moramo naporno da radimo i da što više angažujemo mlade igrače. Čeka nas veliki posao.

U 3. kolu Evrolige Crvena zvezda gostuje 30. oktobra ekipi Himkija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rope

    23. oktobar 2015 | 10:06

    Sve veliki strucnjaci se javljaju i ostavljaju koje kakve kritike i gluposti. Nevjerujem kakav to mentalitet posjedujemo,da se uvjek ceka samo neki kiks kako bi se osula paljba. Sa trenutno ovakvom ekipom nemamo sta da trazimo protiv ovakvih klubova pogotovo u ovom slucaju bez prave cetvorke,svi to dobro znate al se pravite pametni pa lupetate ovdje,radonjic ovo rodonjoc ono. Uz jos koje pojacanje ova ekipa ce opet da lici na ekipu,nista nije izgubljeno jer je sami pocetak sezone,tako da malo ohladite svi dusebriznici,a ne samo da mracite kao i uvjek vec da dignete guzice pa odete nekad do pionira i dati tim momcima podrsku koju zasluzuju a ne da pionir zajapi polu prazan

  • Novica

    23. oktobar 2015 | 07:56

    Pojma ti nemas ja sam se svadjao sa sinom zbog tebe, on te velicao a ja tvrdio da si obicna nula od trenera i upravu sam. Dosta mi je vise trenera sto ko papagaji ponavljaju odbrana odbrana a kosarka se igra ki ce vise da da kos, pa mi ne mozemo da pogodimo nista. Radinjicu i ostali kos treneri vezbajte vise sut oa ce biti i pibede

  • Doca PFK

    23. oktobar 2015 | 09:52

    Ranije vam je valjao??? A sad vam ne valja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA