Čakar već našao prvo pojačanje za Partizan - reprezentativac stiže u Humsku (VIDEO)

Budući skaut crno-belih uočio vezistu Rudara iz Pljevalja

  • 11

Damir Čakar još zvanično nije postavljen na mesto skauta Partizana, ali je pitanje vremena kada će ga novi sportski direktor crno-belih Ivica Iliev ''krunisati.''

Jer, tako je Iliev najavio po dolasku u Humsku, a crnogorski mediji (Šansasport) s druge strane najavljuju da je Čakar već spremio pojačanje za crno-bele. Reč je o Drašku Božoviću, vezisti Rudara iz Pljevalja.

Božović ima 27 godina i igra na poziciji veziste, a uprave dva kluba sešće za sto u januaru i razgovarati o eventualnom transferu.

- Bivši kapiten mlade reprezentacije Crne Gore blista od kada je pomeren na mesto veziste. U Mogrenu i Budućnosti igrao desnog beka veoma kvalitetno, a mogao bi da nađe svoje mesto u veznom redu Partizana - navodi ovaj portal.

Iskusni fudbaler je u karijeri, pored poemutih Mogrena i Budućnosti, nosio dresove Sutjeske, Lovćena, Domžala, Mladosti i Hapoel Ber Ševe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pfc

    28. oktobar 2015 | 11:16

    Gledam Partizan iz vremena kad je jedva na penale dosao do LS i razmisljam sta ovi u klubu misle.Tada je Krstajic imao 1000 000,Kleo 800 000,Mo 400 000,ne znam za Vukica,Medu,Stojketa i Ilijeva i Fejsa je bio kupljen za 500 000.I sad oni misle sa ovim do LS dajte da se ne lazemo nece uci ni u LE.Sledece sezone je cilj napad na domacu titulu i smena sa Zvezdom po titulama.Od Evrope nece biti nista.

  • Rajko

    28. oktobar 2015 | 09:06

    Daj nekog stopera, vidis da smo busni ko reseto...

  • varvar

    28. oktobar 2015 | 09:10

    Za nasu ligu ok, za Evropski Partizan nikako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA