Neverovatna reakcija Murinja posle novinarskog pitanja (VIDEO)

Portuglaski stručnjak imao je svoj šou nakon poraza Čelzija od Stouk Sitija

  • 0

Žoze Murinjo opet je došao u centar pažnje, nakon reakcije koja je usledila pošto mu se nije svidelo jedno novinarsko pitanje upućenjo njemu posle utamice Stouka i Čelsija.

Naime, na pitanje novinara zašto njegov tim nije mogao da iskoristi igrača više na terenu, Murinjo se poneo dosta nekorektno.

- Opet tražiš nešto negativno. Ja to ne želim. Vidimo se sutra. Zdravo! - izjavio je, a potom i potapšao po ramenu novinara.

MURINJO: MIRNO SPAVAM, JER MI IGRAČI NISU OKRENULI LEĐA

Nakon poraza u Liga kupu od Stouka, Murinjo je poručio da se ne plaši otkaza i da misli da mu igrači nisu okrenuli leđa.

Čelzi je nakon loših rezultata u prvenstvu, eliminisan u Liga kupu od Stouka, nakon izvođenja penala, usled čega su piče o Murinjovoj smeni postale sve učestalije.

- Moja situacija je sasvim dobra i mirno spavam. Uživam u svakom danu na klupi Čelsija. Igrači su uz mene i siguran sam da su dali sve od sebe da pobede. Sada svi traže rezultate, što je malo čudno, jer kada smo bili šampioni mnogi su pričali o igri - izjavio je Murinjo nakon utakmice.

>>> Arsenal savladao Everton za čelo Premijer lige, novi poraz Čelsija uz isključenje Matića i Murinja!

Detalj koji ga je razočarao je povreda prvog napadača Dijega Koste, koji je morao da teren napusti u 33. minutu

- Veoma sam tužan, ne kažem to zbog sebe, već zbog igrača jer ga čeka pauza. Nadam se ne prevelika. - rekao je Žoze Murinjo.

Engleski mediji sve više spekulišu da bi na klupu Čelzija mogao da se vrati Karlo Anćeloti. Roman Abramovič postavio je ultimatum portuglaskom treneru, da u sledećem kolu mora da pobedi Liverpul, u suprotnom dobiće otkaz.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA