BOŽOVIĆ: Namučili smo se bez razloga!

Ekipa Bačke pokazala da nije slučajno na prvom mestu u Prvoj ligi, poručio je trener crveno-belih

  • 6

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović, nakon trijumfa protiv Bačke (3:1) i plasmana u osminu finala Kupa Srbije rekao je da je njegova ekipa dozvolila rivalu mnogo šansi, ali zasluženo stigli do pobede i prolaza dalje.

- U svakom slučaju mislim da je ekipa Bačke pokazala da nije slučajno na prvom mestu u Prvoj ligi. Pokazala je da ima kvalitet i nismo očekivali da će biti ovako teško. Mislim da je ipak odlučio kvalitet. Bačka je napravila mnogo šansi i namučili smo se bez razloga - rekao je Božović za televiziju Arena sport.

Trener Bačke Spasoje Jelačić čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi i prolasku u osminu finala Kupa Srbije.

- Pre svega čestitam Zvezdi na pobedi i prolasku dalje. Pokazali smo da smo na dobrom putu i mislim da smo se prikazali u dobrom svetu. Još jednom čestitke Zvezdi na pobedi - dodao je trener Bačke.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeks

    28. oktobar 2015 | 17:40

    Gazi zvezdo doći će na redu i ovi sa provokativnim komentarima.

  • koja

    28. oktobar 2015 | 17:03

    nakon 1-0 za backu..Ovaj perjani je morao zvati Bograd da pita..sta se ceka..hoce li ko narediti da ovi pocnu pustati..eee to vam je nova snaga ove male nebitne druzine...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA