VELIKA TEMA U SRBIJI: Iznenadna srčana smrt u sportu i kako je sprečiti (FOTO)

Zašto mladi sportisti umiru na terenu ili posle neke utakmice tema je o kojoj su pričali srpski kardiolozi na kongresu na Zlatiboru

Komentari

  • д....

    31. oktobar 2015 | 04:50

    Има много фактора али је несумњиво недостатак минерала у организму основни разлог. Познато је да се кроз зној избацују како отрови тако и минерали, витамини и остале потребне материје за нормално функционисање организма. Уколико се те материје не надокнаде после тренинга долази до проблема па и до смрти.

  • DARKO 100%

    30. oktobar 2015 | 21:19

    NAJZDRAVIJI SPORT JE REKREATIVNI SPORT! neke se stvari i nemogu do kraja predvideti, ---mnogi se lekarski pregledi progledaju kroz prste. -nezdrav zivot ,danas mladi pa cak stariji fudbaleri i piju i puse,sto je totalni nog daun sa iscrpljujucim trenizima. ,uzimaju se razna doping sredstva misleci da ce sa tim pojacavati i snagu i kondiciju, trka za parama u profesionalnim sportovima cesto se ne biraju sredstva,netreba zanemariti i zatrovanost od nato bombi gde se tek sada vide posledice, i jos jedan faktor drustvo celokupno gde nema logike dolazi pritajenog stresa koji se odrava na srce i nervni sistem,to su uzroci koji uticu na stanje jednog sportiste!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA