POSLEDNJA VEST IZ ROSIJEVOG ŠTABA: Valentino povukao potez kojim je uneo dramu pred trku za titulu!

Velika je šansa da italijanski vozač ne počne trku u Valensiji sa poslednjeg mesta

  • 10

Situacija sa Valentinom Rosijem je sve zanimljvija! Višestruki šampion Moto GP-a podneo je žalbu Sudu za sportsku arbitražu u Lozani zbog kazne za poslednju trku šampionata u Valensiji.

Podsetimo, Mark Markez, aktuelni šampion, na prošloj trci priljubio se do Rosija, gotovo je dodirnuo njegov motor, pa ga je Italijan odgurnuo nogom, zbog čega će na poslednjoj trci početi sa začelja.

>>> Pojavio se snimak koji dokazuje da Rosi nije kriv, a Španci ga pljuju ranijim incidentima (VIDEO)

"Gospodin Rosi traži ukidanje ili smanjenje kazne. Podneo je hitan zahtev da se obustavi izvršenje sporne odluke kako ne bi izgubio svoje mesto na startu nalednje i ujedno poslednje trke u sezoni", navodi se u saopštenju.

Sud će doneti odluku  do petka, 6. novembra, a trka se vozi samo dva dana kasnije!

Podsetimo, vozač Jamahe ima sedam bodova prednostu u odnosu na klupskog kolegu Horhea Lorenca. Ukoliko Španac pobedi, a Rosi trku završi kao drugi, Italijan će osvojiti desetu šampionsku titulu u karijeri.

>>> Dosad neviđena podrška Rosiju od italijanskih ultrasa! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stella

    31. oktobar 2015 | 12:05

    Podrška za najvećeg vozača u istoriji! Forza Vale!

  • Luka

    31. oktobar 2015 | 11:29

    Sto volim ovakve pametnjakovice kao sto je MALI iva a verovatno su motor videli samo na slici ili tv-u a naglasniji su i najpametniji VALE je sampion odavno i ZAUVEK! MALI ivo pokri se usima i nemoj dalje da se ispaljujes pametnim izjavama pozzz

  • GoT it?

    30. oktobar 2015 | 20:21

    Ako Rossi zavrsi drugi, Lorenco je sampion, imali bi isti broj bodova, ali Rossi bi imao manje pobeda... Podrska za Rossija! Uz tebe smo sampione, ti si nas Ayrton Senna, Bog!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA