Možete li da zamislite: Murinjo ponovo u Realu?!

I pored toga što je letos odbio da preuzme Real, portuglaski stručnjak i dalje je na meti kraljevskog kluba

  • 4

Ukoliko dobije otkaz u Čelsiju, portugalski stručnjak Žoze Murinjo mogao bi da se vrati u Real Madrid, izjavio je za španske medije bivši predsednik španskog kluba Ramon Kalderon.

Kalderon je izjavio da bi on voleo da se Murinjo vrati u Real i da tu ostane duže nego prošli put pre dve godine.

>>> Neverovatna reakcija Murinja posle novinarskog pitanja (VIDEO)

Bivši predsednik Reala, takođe je otkrio da je Murinju letos nuđeno da preuzme kraljevski klub i zameni Karla Anćelotija, ali je to on odbio.

- Mislim da Perez i dalje pokušava da dovede Murinja ovde. On ga stvarno voli... Ako dobije otkaz u Čelsiju siguran sam da će Perez tražiti od Murinja da se vrati - rekao je Kalderon.

Po pitanju dolaska Edena Azara u Madrid, Kalderon je ostao otvoren.

- Ja znam da je Real zainteresovan da ga dovede, videćemo kako će se razvijati njegova situacija u Čelsiju. Možda na leto i promeni klub - izjavio je Ramon Kalderon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tole

    31. oktobar 2015 | 14:03

    klasican perac love... veliki treneri su oni koji od prosecnog tima naprave senzaciju. on dobije na tacni kompletan tim i jos 100 miliona da dovede pojacanje. to moze svako...

  • Duved

    31. oktobar 2015 | 12:15

    Pa naravno,samo takve klubove i moze da vodi.Sa takvim imenima na klupi u Realu,svako moze da bude trener.Prepotenko obican i nista vise!

  • pera

    31. oktobar 2015 | 18:12

    Sta je Murinjo uradio sa Portom,od prosečnog tima je osvojio LŠ,a sta radi njegov ,,rival'' Gvardiola?Ode u Barsu,sve najbolji igrači i osvoji sve redom,ode u Bajern isto....Murinjo zna da stvori pravi tim...i to je razlika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA