Stef Kari bukvalno driblao protivnike i ubacio im 53 poena (VIDEO)

Apsolutna dominacija prošlogodišnjeg MVP-ja na terenu

  • 2

Stefon Kari je trenutno, bez premca, najbolji NBA košarkaš! Svoju dominaciju iz prethodne sezone nastavio je i u novoj, a potvrda je stigla posle gostovanja Golden Stejta u Nju Orleansu - 53 poena prošlogodišnjeg MVP-ja i pobeda šampiona rezultatom 134:120.

Čak 28 je ubacio u trećoj četvrtini, dva više od svih igrača Nju Orleansa, čime su Ratnici rešili pitanje pobednika. Dodao je još i devet asistencija od kojih će se dve dgugo, dugo prepričavati. Bukvalno je driblao odbranu Pelikana i upošljavao igrače pod košem.

- Svi se dobro zabavljaju, a ja se smejem sebi što sam ubacio neke od šuteva, poput onog sa devet i po metara, kada me je čuvao Entoni Dejvis - rekao je Kari posle meča.

Kariju su najviše pomagali Dejmond Grin sa 21. i Klej Tompson sa 19 ubačenih poena. S druge strane, Dejvisu nije pomogao ni dabl-dabl učinak od 26 poena i 15 skokova, a pratili su ga Holidej sa 22 i Anderson sa 19 ubačenih poena.

Probudio se i Karmelo Entoni! Košarkaš Njujorka ubacio je 37 poena u pobedi Niksa nad Vašingtonom rezultatom 117:110. Ovo je Entoniju tek treća utakmica od operacije koelna koju je imao pre osam meseci, čime je obradovao navijače iz ''Velike jabuke.''

- Osećam se dobro. Davno je bio februar. a ovo je bio jedan od onih dana. Čak sam i na treningu skoro sve pogađao - rekao je Karmelo posle meča u kom je zabeležio još sedam skokova i četiri asistencije.

Pomoć je imao u vidu poena Galoveja (14), Tomasa (12) i Kalderona (10), dok su najefikasniji u redovima Vizardsa bili Bil sa 26 i Vol sa 25 ubačenih poena.

Rezultati:

Nju Orleans - Golden Stejt 120:134

Indijana - Juta 76:97

Vašington - Njujork 110:117

Memfis - Bruklin 101:91

Portland - Feniks 90:101

LA Klipers - Sakramento 114:109

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA