SRPSKI FUDBALSKI HEROJ: Sudija spasio život igraču na terenu u Žarkovu!

Danilo Jerinić brzo reagovao i spasao život momka rođenog 1997. godine

  • 2

U subotu je na terenu jedan život spašen zahvaljujući brzoj reakciji dobrog čoveka. Na meču omladinaca Zonske lige Beograd, koji se igrao u Žarkovu, heroj je postao fudbalski sudija Danilo Jerinić.

U 44. minutu utakmice, napadač Elvis Mustafa se sudario sa golmanom i pao na zemlju, a Jerinić je bio u blizini, pritrčao igraču i izvadio jezik iz grla, sprečivši na taj način gušenje igrača.

Jeriniću je najvažnije da je mladi igrač sada dobro.

- Ispalo je sve sjajno na kraju, posle scena koje sam gledao nekoliko metara ispred sebe, dok se Elvis gušio ležeći ma zemlji, a onda i tokom ukazivanja pomoći na igralištu. Puno mi je sada srce, zato možda i spavam kao najsrećnije dete. Zaista, lepše utonem u san kad znam da sam spasao život mladom čoveku - rekao je "Žurnalu" Jerinić.

On tvrdi da bi pomogao da se našao bilo gde u takvoj situaciji.

- Sad kad vratim film definitivno znam da je sreća potrebna šta god da poželiš da uradiš. Za mene, a i Elvisa, bila je od preke potrebe. Upustio sam se da uradim nešto u šta se ne razumem. Obojica smo imali sreće, tako je ispalo. Na sreću, Elvisovu i moju.

Mustafa je rođen 1997. godine, a sa Jerinićem se video već u ponedeljak.

- Jedva sam čekao da vidim čoveka. Spasao mi je život. Hteo sam da se zahvalim na onome što je uradio na utakmici. U subotu sam ga prvi put video, planiram da se revanširam nekome zahvaljujući kome sam ostao živ! Idemo na ručak, pozvaću ga punog srca. Da njega nije bilo, ni ja sad ne bih bio među živima - rekao je mladi fudbaler.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo!

    4. novembar 2015 | 11:00

    Svaka čast za ovog sudiju i za mladog momka koji zna ko mu je spasio život!

  • Ogi

    4. novembar 2015 | 12:10

    Refleks,vjezbajte reflekse.Nikako mamurni! Svaka cast gos.sudija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA