Zvezdi opet isključena struja! Grof sa terase najavio meč

Nastavlja se isključenje struje na najvećem srpskom stadionu

  • 24

Nastavljaju se problemi u Crvenoj zvezdi! Sat vremena pre početka konferencije za medije, koja je posvećena narednom meču protiv Metalca, na Marakani je ponovo isključena struja.

To više i nije nikakva novost s obzirom na to da Elektrodistribucija Srbije u poslednje vreme često isključuje struju na najvećem srpskom stadionu kao vid upozorenja. Podsetimo, nešto slično se dogodilo i pre četiri dana.

>>> Ne propustite urnebesne izjave Grofa o Zvezdi i struji (malo o Tesli, malo o banderama i krađi)

>>> TERZIĆ: Struju moramo da plaćamo, to nam niko neće otpisati

Na ovaj način ponavlja se istorija, pošto je pre godinu i po dana promocija tada novog trenera Nenada Lalatovića održana na istom mestu, takođe zbog nestanka struje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ovo je drugi put ove nedelje da Zvezda ostaje bez struje zbog nagomilanih dugova. Prethodno, u ponedeljak, zbog, kako je saopšteno iz EPS-a duga od 39,9 miliona dinara, a struja je uključena pošto je postignut dogovor o reprogramu i nakon uplate od 4,6 miliona dinara.

Zvezdin generalni direktor Zvezdan Terzić najavio je tada mogućnost da lider Superlige do kraja jesenjeg dela utakmice kao domaćin zbog štednje igra u dnevnom terminu, ali je uprkos tome, sutrašnji meč 17. kola protiv Metalca iz Gornjeg MIlanovca najavljen za 18 sati i pod svetlošću reflektora

>>> MARAKANA BILA U MRAKU! Zvezdi isključili, pa uključili struju!

- Ako nije radni dan, nisu vrućine i nemamo obavezu zbog sponzora i “prajm tajma”, ne vidim razlog zašto bi se zimi igralo u noćnom terminu. Hladno je publici kada zađe sunce, kao i zbog ekonomske opravdanosti trošenja struje kada to nije neophodno - nedavno je istakao Terzić.

Meč protiv Metalca planiran je za subotu od 18.00 časova, a navijači se pitaju da li će se uopšte i igrati.

Uz sve ove probleme sa strujom i isplatom zarada, da li mislite da je optimizam crveno-belih oko unapred planiranog igranja u kvalifikacijama za Ligu šampiona opravdan?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale ortodox

    6. novembar 2015 | 13:15

    Šta nisu gasili kada smo bili na tablici drugi i treci sa sedam minus a ne sada kada smo na 19 plus sve je to da se raz..be Zvezda jer na terenu napokon nejde i nemogu a zna se iz cije kuhinje to izlazi

  • Pana

    6. novembar 2015 | 13:08

    Pa poznato je kome je elektrodistribucija bila sponzor,sad nemogu Zvezdi nista u takmicenju pa je ruse ovako! Svi ti sto rade nasem klubu,sinoc su osramoceni petardom u Evropi,

  • Pedja

    6. novembar 2015 | 12:31

    I dalje traje sistemsko gasenje Crvene Zvezde imaju i drugi klubpvi dugova ali oni uvek na nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA