ZVEZDA PREVARILA UEFA? Čelnici crveno-belih falsifikovali potpis Predraga Rajkovića?

- Ništa nisam potpisao. Kako da potpišem kad sam u Tel Avivu - rekao je Rajković

  • 32

Veliki skandal mogao bi da potrese Crvenu zvezdu! Naime, kljub iz Ljutice Bogdana navodno je falsifikovao potpis Predraga Rajkovića o reprogramu duga kako bi prošli monitoring UEFA, saznaje Alo.

Zvezda je morala pre tri sedmice da napravi reprogram duga kako bi prošla monitoring UEFA i zadržala mogućnost da dobije pravo na evropsku licencu, a dug prema Rajkoviću je 50.000 evra. Doskorašnji golman tvrdi da ništa nije potpisao.

-  Ništa nisam potpisao. Kako da potpišem kad sam u Tel Avivu. Dogovor je bio da mi klub isplati novac do 15. septembra, ili 15. oktobra, ne sećam se. Polovinu tad, a polovinu kasnije. Nisu to ispoštovali i zbog toga nisam pristao ni na kakav reprogram i nisam hteo da potpišem nikakve papire - rekao je Rajković za Alo.

Generalni direktor Zvezde u ostavci, Zvezdan Terzić, istakao je da su svi potpisali reprogram i da klub ima većih problema od Rajkovića.

- Ne znam gde se nalazim. Nema struje, a vi me zamarate sa Rajkovićem. Svi igrači su potpisali, svih 84 fudbalera. Nisam stražario i gledao ko je tamo šta potpisivao, možda je potpisao Rajkovićev otac - jasan je bio Terzić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ove navode odbacio je i predsednik Zvezde Svetozar Mijailović.

- Taman posla da bi to neko uradio. Sve je urađeno sporazumno. Ta dokumenta su dostupna, s tim što mi ne možemo da ih objavljujemo jer sadrže plate i ugovorne odredbe koje su poverljivog karaktera - rekao je Mijailović.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikos

    7. novembar 2015 | 10:22

    Hahahha,jedino na prevaru i mogu nesto da napravi,skup kriminalaca i prevaranata. Tako ce i titule da osvajaju. Duguju i bogu i narodu a Vucic sve to gleda kroz prste. Dokle vise

  • grobar do koske

    7. novembar 2015 | 09:31

    .."Sva dokumenta su dostupna, s tim sto MI ne mozemo da ih objavljujemo.."..??!!??!! .!, XXAAXXAA .!. AL' ZATO MOGU ISTRAZNI ORGANI UEFE !!! K.A.T.A.N.A.C. !!!

  • Ivan marovic

    7. novembar 2015 | 09:49

    Pa to im je u krvi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA