Zvezda dokazala da nije falsifikovala potpis Rajkovića, koji se ubrzo oglasio (FOTO)

Crveno-beli su se oglasili saopštenjem u kome su demantovali pisanja da je lažiran potpis Predraga Rajkovića

  • 16

Crvena zvezda je ekspresno reagovala posle natpisa u medijima da je navodno potpis Predraga Rajkovića lažiran kada je u pitanju sporazum oko reprograma pred reviziju UEFA.

>>> ZVEZDA PREVARILA UEFA? Čelnici crveno-belih falsifikovali potpis Predraga Rajkovića?

Klub sa Marakane se oglasio saopštenjem i demantovao je tu informaciju, koju je Alo ekskluzivno objavio.

- Ta informacija je apsolutna laž, zbog čega smo javnosti stavili na uvid ugovor koji je Rajković potpisao sa Crvenom zvezdom i iz koga se jasno vidi da ne postoji bilo kakav problem. Toliko o relevantnosti pomenutog tabloida i njegove uređivačke politike.

Crvena zvezda je još jednom prinuđena da se obrati javnosti usled novih, bezočnih pokušaja destabilizacije našeg kluba.

- Ta informacija je apsolutna laž, zbog čega smo javnosti stavili na uvid ugovor koji je Rajković potpisao sa Crvenom zvezdom i iz koga se jasno vidi da ne postoji bilo kakav problem. Toliko o relevantnosti pomenutog tabloida i njegove uređivačke politike.

Foto: Crvenazvezda.fk Foto: Crvenazvezda.fk

Rukovodstvo lidera šampionata dodaje u saopštenju da je ovo pokušaj diskreditacije kluba u UEFA i da se za to ne biraju sredstva, već se lažima izvršavaju nečiji nalozi.

- Ono što zabrinjava je besraman pokušaj urušavanja našeg kluba u trenutku kada sigurnim korakom korača ka šampionskoj tituli. Pošto je postalo očigledno da je Crvena zvezda kvalitetom dominantna u Srbiji, da je ubedljivo najgledanija, da je postavila dobre temelje za budućnost, neki krugovi su spremni da idu do te mere da nacionalnu instituciju, što naš klub bez pogovora jeste, bezočnim lažima diskredituju u UEFA i time izazovu žestoku kaznu za naš klub.

- Treba da je sramota svakog novinara koji je spreman da izvršavanjem nečijih naloga, pokuša da diskredituje bilo koji domaći klub pred međunarodnim fudbalskim organima - i to lažima - piše u Saopštenju Zvezde na zvaničnom sajtu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na Marakani zaključuju da to neće poći za rukom, ni nalogodavcima ni izvršiteljima i da je klub u svakom trenutku na raspolaganju svim nadležnim organima, kako domaćim, tako i inostranim.

- Ali neće im to uspeti. Ni nalogodavcima ni izvršiocima. Crvena Zvezda ima dokaze kako radi i oni su u svakom trenutku na raspolaganju svim nadležnim fudbalskim organima, domaćim i inostranim. Našim navijačima poručujemo da je današnja laž tek jedan u nizu napada na naš klub i da ih očekujemo još u narednom periodu, jer je očigledno da nekima smeta uspešna Crvena zvezda.

- Na njihovu žalost, sigurni smo da ćemo prebroditi sve prepreke i iz svega izaći još jači i moćniji, i da ćemo sledeće godine igrati u Evropi, nadamo se u Ligi Šampiona - zaključuje se u saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana, uz priloženi dokument sa Rajkovićevim potpisom.

Oglasio se i sam Predrag Rajković putem Vajber četa Crvene zvezde, koji je takođe demantovao

- Hoću ovim putem da kažem da priče koje su se danas pojavile da između mene i Crvene zvezde postoji bilo kakav problem nisu tačne. Nikada ne bi bio prepreka mojoj Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    7. novembar 2015 | 13:16

    Vec je dobio poziv od navijaca

  • Tvorzic

    7. novembar 2015 | 13:34

    Zar je pomislio neko da sme biti drugacoje jer jedan poziv menja sve

  • Vladimir Grobar

    7. novembar 2015 | 12:58

    A zasto onda Rajkovicu ne tuzis novine koje pljuju po tvojoj Zvezdi i koje pisu neistinite tvoje izjave?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA