IBANJEZ: Ne ide mi se iz Zvezde, u svlačionici stalno zezamo Vuleta zbog starleta!

Šta god da se piše o ekipi s Marakane ne može da poremti atmosferu

  • 10

Ništa ne može da poremeti odličan ambijent među igračima Crvene zvezde, pa tako ni natpisi da starlete obleću oko crveno-belih. Kao po pravilu jedna od njih, Nataša Šavija, pokušava da stalnim prisustvom i izjavama privuče pažnju pominjući razne fudbalere, a skoro se pridružila i Kaja, koja se slikala sa mladim štoperom crveno-belih Vukašinom Jovanovićem.

Nije ni trener crveno-belih Miodrag Božović propustio da pomene taj momenat kao banalnost koja se potencira dok Zvezda pobednički gazi ka titulu.

S njim je saglasan i Luis Ibanjez.

- Lepo je to Grof rekao: "Bolje da se priča i piše o Vuletu nego o nekoj Farmi i tome slično". Ali on je stalno u novinama sa nekim manekenkama ili kako vi to zovete starletama. Ne znam da li ima istine u tim pričama, ali mi se stalno sprdamo s njim u svlačionici. Vule je još klinac. Njemu je super kada izađe u novinama, on uživa - rekao je Ibanjez za "Kurir".

>>> Ibanjez batalio tegove i otišao napolje da vežba na daskama! (VIDEO)

Foto: Instagram/vukasinjovanovic Foto: Instagram/vukasinjovanovic

Argentinac sa hrvatskim pasošem je pred dolazak na Marakanu bio jedan od retkih koji je trebalo da dobije bankarske garancije da će redovno dobijati platu. Međutim, na kraju je ipak: kako ostalima, tako i njemu.

- Plata nije redovna, ali je meni lepše nego u svim drugim klubovima. Imamo super ekipu, neverovatnu atmosferu i u takvoj situaciji i ne mislim na platu. Naravno, novac nam je potreban, ali ovo što se dešava u Zvezdi je više od novca - rekao je Luis Ibanjez.

Uprava je odbila ponudu Salcburga.

- Drago mi je da sam dobio ponudu od ozbiljnog kluba, pokazatelj je i da sam napravio nešto vredno za četiri meseca u Zvezdi. Hvala Salcburgu, ne žalim što je uprava odbila. Planiram da se igrama u nastavku sezone vratim na nekadašnji nivo iz Dinama - prenosi "Žurnal" Ibanjezove reči.

CZ logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    9. novembar 2015 | 08:34

    Наравно, јер је Звезда једна једина и са навијачима представља нешто што се ретко где може наћи. А свиђало ти се и "драње" комшија у нечему што се звао дерби, а сад је више као обична утакмица, признај?

  • Doca PFK

    9. novembar 2015 | 08:02

    Koji kraljevi...

  • Pana

    9. novembar 2015 | 12:40

    Postovanje za Luca,bolji stranac od njega,Donalda i Gaja nije bio u Zvezdi! Pravi profesionalac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA