GROF NIŽE BISERE: Najvažnije je da je Jovanović bio sa Kajom i da je bilo struje!

Trener Zvezde do suza nasmejao novinare

  • 24

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je posle pobede nad Metalcem (2:0) da je utakmicu odlučio individualni kvalitet njegovih igrača, a iskoristio je priliku da istančanim smislom za humor još jednom natera novinare da se hvataju za stomak.

- Metalac se izvanredno branio, možda i najbolje od svih dosadašnjih rivala. Mučili smo se, bili strpljivi i ponovo se javio igrač koji rešava meč. To je ovog puta bio Bruno Matos, što mi je posebno drago - kazao je Božović na konferenciji za medije posle utakmice na stadionu Rajko Mitić.

>>> ZVEZDIN TEROR NE PRESTAJE: Crveno-beli sad beže Partizanu 22 boda!

On je ponovio da mnogi pokušavaju da destabilizuju klub posle niza pobeda u nacionalnom prvenstvu.

- Najvažnije je da smo osvojili tri boda, da je bilo struje i da je Jovanović bio sa Kajom - poručio je Grof u svom stilu i nastavio:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Te vesti su trenutno najbolje. Pokušavaju da nas destabilizuju, juče su nam isključili struju pred konferenciju i utakmicu, ali sada sam igračima dao četiri slobodna dana, pa ćemo videti - poručio je trener Zvezde.

Pored Matosa, Božović je pohvalio Uga Vijeiru i Aleksandra Kataija.

- Ugo je dosta trpeo, nije mu bilo lako, ali mu se na kraju sve vratio zbog želje. Zadovoljan sam i igrom Kataija, dosta se pisalo o njemu i sukobu sa menadžerom, što je uticalo na njega. Da je postigao gol, rekao bih da je odigrao izvanredno.

Božovićev kolega na klupi Metalca Nenad Vanić, istakao je da je lider Superlige zasluženo slavio.

- Bili smo odlični u prvom poluvremenu, posebno u defanzivi. Zvezda je imala posed, ali ne i izrazite šanse. Žao mi je što nam je u finišu poluvremena pala koncentracija, jer je kasnije bilo teško da se vratimo. Da smo izdržali prvih 45 minuta, siguran sam da bi pritisak bio na Zvezdi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    7. novembar 2015 | 22:43

    Covek se sa vama bukvalno sprda jer mu je celo prvenstvo zatvoreno i data titula tako da moze da prica sta hoce a ispao od kairata jos u avgustu a i sledece godine ce isto ispasti u prvom kolu.

  • M

    8. novembar 2015 | 09:21

    Sadašnja Zvezda bi razbila Kairat!!!Ljetos jednostavno nije išlo.Protiv Bilbaa bi možda izgubili ali bi sigurno imali inicijativu na terenu i pune tribine!!!

  • peacemaker

    8. novembar 2015 | 09:15

    Grof, gospodin čovek !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA