Loše vesti za Zvezdu i Partizan - Evroliga će imati samo 16 ekipa!

Umesto trenutna 24 kluba, najelitnije košarkaško takmičenje će od sledeće sezone biti skraćeno za osam mesta

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Rade
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • @Žika Živac@

    11. novembar 2015 | 17:33

    Koji bre partizan?

  • Pedja

    11. novembar 2015 | 17:21

    Novac je bitan, a ne kvalitet. Ex YU košarkaški treneri su dali 21 titulu klupskog prvaka Evrope: Željko Obradović 8 (PAO 5, Partizan, Real, Huventud), Boža Maljković 4 (Jugoplastika 2, Limož i Panatenaikos), Aleksandar Nikolić 3 Ignis Vareze, Dušan Ivković 2 Olympiakos, Mirko Novosel 2 Cibona, Bogdan Tanjević 1 Bosna, Željko Pavličević 1 (POP 84). Klubovi iz ex YU su 7 puta osvajali titule prvaka Evrope: Jugoplastika 3, Cibona 2, Partizan i Bosna. Koliko je samo igrača iz ABA lige otišlo u evropske i NBA klubove. A gde su reprezentativne titule svetskih, evropskih i olimpijskih šampiona. Ex YU je izmislila košarku za Evropu. I posle ovakvih rezultata neko razmišlja da li ABA liga u kojoj igraju klubovi iz 6 zemalja, treba da ima direktne predstavnike i ako nam daju 1 mesto to je kao super. ABA liga zaslužuje 2 direktna mesta po svim košarkaškim kriterijumima. Koja bi to zemlja i po kom osnovu imala prednost? Ima li pravde i razumnih ljudi ili je samo novac pokretač svega?

  • gogi

    11. novembar 2015 | 11:41

    Znaci godinama ima Spanije 4 ekipe u EL sta je sramota. Turska imala uvek 3 i cak ove godine 4! VTB liga isto imala 3 ove godine 4! Znaci ko ima milione igra u boducnost evroligu- sramota! Sve je napravljeno da spanska kosarka dominira ! Kako vam nije jasno da Bertomeo sve ucini za njihovu kosarku! Zasto su navise Final 4 turnira bila u Spani? Zasto Real i Barcelona imaju uvek najlakse grupe i najlaksi put prema final 4 zasto nikada nisi bili jedan protiv drugog u play offsima ili na final 4? Konstantno su potezi spanskih igraca u top 10 potezima na evroligi. Sve evroligaske reklame izdominiraju spanski igraci!!! A tacno znaju daje nasa kosarka za njih najveca pretnja! Zamislite da boducnost ili cedevita uzimaju Trofej u aba ligi?!? Onda necemo ni partizana ni crvenu zvezdu sledcih 5 godina u evroligi da gledamo. I tako ce nasa kosarka totalno da propada! Koja nepravda! I onda se pise dasu klubovi odlucili!!! A koji su to klubovi??? Svi oni koji imaju a licencu! Naravno dasu se oni dogovorili! Bolje da gledam Tennis- tamo barem niko nemoze nikoga da za...be!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA