Konačan dokaz da će Mesi igrati protiv Reala? (FOTO)

Nemačka kompanija lansirala nove kopačke koje će svetsku premijeru imati na predstojećem "El Klasiku", na nogama Argentinca

  • 0

Lion Mesi biće, sada je to sigurno, potpuno spreman da zaigra u najvećem španskom derbiju protiv Reala, u subotu od 18:15 u Madridu.

>>> Mesi trenirao! Da li će biti sreman za El Klasiko?

Barsin "broj jedan" povredio se krajem septembra protiv Las Palmasa i od tada je na poštedi. U međuvremenu se oporavio, trenirao je prethodnu nedelju punom snagom, što je obradovalo navijače Barse koji ga očekuju u postavi protiv Ronalda i družine. Za vreme dok je odmarao sjajno su ga odmenili Suarez i Nejmar, pa se njegovo odsustvo i nije u tolikoj meri odrazilo na rezultate Katalonaca, koji pred okršaj sa Madriđanima vode na tabeli sa tri boda više od narednog rivala.

Postoji još jedan jak pokazatelj da će Mesi sigurno početi meč: Promocija novih adidas kopački, koje je ova kompanija, planski, lansirala samo nekoliko dana pred "El Klasiko", a čast da ih prvi obuje imaće upravo - Mesi.  

Foto: Promo/adidas.com Foto: Promo/adidas.com

Nova adidasova obuća nosi naziv: Messi15, koje su dizajneri nemačkog proizvođača kreirali bliskoj saradnji sa asom Barselone.

Crni materijal pod nazivom "messiTOUCH" obezbeđuje istaknuti kontrast sa mat ledenom metalik bojom i belim Running bojama iz prva dva izdanja Messi15 kopački, pri čemu je održan kontinuitet vrhunskih materijala i udobnosti koji je započet rasprodatom serijom Messi15 10/10.

Foto: Promo/adidas.com Foto: Promo/adidas.com

Messi15 kopačke imaju crnu boju koja se postepeno utapa u Solar crvenu na peti, u delu koji se zove messiFRAME, predstavljajući vrelinu i intenzitet koje Leo unosi u svaku igru i na svaki trening. Odvažni delovi oko ivice i Solar zelena boja daju Messi15 kopačkama moderan, dinamičan izgled, dok široki M-Shield dominira u prednjem delu za nepogrešivu vidljivost.

MessiPRINT nudi okrugle prednje držače za stopalo, koji zajedno sa tehnologijom messiGAMBETRAX omogućavaju dinamičnu konfiguraciju i đon koji je pogodan za energične pokrete dinamičnog igrača.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: Promo/adidas.com Foto: Promo/adidas.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA