Pobeda ili propast! Da li će Partizanu konačno da krene?

Crno-beli nemaju pravo na grešku protiv Novog Pazara

  • 2

Parni valjak je u dubokom glibu i nikako da se upali.

Fudbaleri Partizana daleko su od svake kombinacije da se umešaju u borbu za titulu, i ne samo to, crno-beli nikako ne uspevaju da povežu nekoliko dobrih utakmica i tako makar izađu iz rezultatske krize. Naravno, igrači aktuelnog prvaka Srbije nisu još uvek digli belu zastavu u znak pedaje, ali bi mogli vrlo skoro ako nastave da posrću kao do sada.

>>> Drulović: Nadam se da će Zvezda ispustiti 21 bod prednosti, kao protiv Strazbura!

Drulovićev tim u subotu dočekuje Novi Pazar i sve sem pobede domaćeg tima biće novi, težak udarac za jedinog srpskog predstavnika u Evropi.

- Učiniće sve da nas iznenade, igraće defanzivno i moramo da budemo obazrivi iz njihovih kontri - obazriv je trener Partizana u najavi meča sa ekipom koja je savladala crno-bele u prvom delu sezone.

Partizanove muke nisu male. U prvenstvu zaostaje velikih 21 bod za Zvezdom, a navijači ne pamte kada je ekipa u kompletnom sastavu odigrala neku utakmicu u poslednje vreme, zbog povreda igrača.

>>> Čuka je sad prvi pratilac Zvezde, Jagodina izbušila Metal(ac)!

Za slovenačkog štopera Gregora Balažica sezona je završena, pošto je operisao ukrštene ligamente, "u autu" je i Stevanović, a Kamerunac Oumaru je neizvestan za Pazar zbog napornog puta posle reprezentativnog angažmana.

Još jedna otežavajuća okolnost za Partizan pred subotnji duel je činjenica da će im misli možda "lutati" do Alkmara, gde ih u četvrtak očekuje izuzetno bitan duel sa holandskim AZ-om u okviru Liga Evrope, u kojoj naš tim daleko bolje stoji nego u domaćim okvirima.

Superliga, 18. kolo

Metalac – Jagodina 1:4

(Dimitrijević 50 – Nikolić 23, 43, Kjreme 55, Gašić 77)

Čukarički – Borac 1:0

(Mirosavljević 88)

Mladost – Spartak 0:0

Subota

Javor – Vojvodina 13

Radnik – Rad 13

Voždovac – OFK Beograd 13

Partizan – Novi Pazar 15

Nedelja

Radnički Niš – Crvena zvezda 17

TABELA: Crvena zvezda 47 (-1), Čukarički 32, Borac 31, Radnički Niš 28 (-1), Partizan 26 (-1), Javor 26 (-1), Mladost 24, Voždovac 22 (-1)…

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA