Zvezda skoro 15 godina nije dobila u Nišu! Da li crveno-beli imaju lek za Real sa Nišave?

Naravno u pitanju su prvenstveni mečevi, dok su crveno-beli dva puta slavili u Kupu

  • 18

Skoro 15 godina, tačnije 14 i sedam meseci, Crvena zvezda nije slavila u Nišu, u prvenstvenim mečevima protiv Radničkog.

Poslednji put crveno-beli su se trijumfalno vratili kući 28. aprila 2001. godine, kada su Goran Drulić i Mihajlo Pjanović doneli tri boda ekipi koju je predvodio Slavoljub Muslin.

>>> Izjava Grofa Božovića koja može da brine Delije - 16. decembar je dan D za Zvezdu!

 

Od tada, četiri gostovanja - jedan poraz i tri remija. Poslednji 0:0 na otvaranju prolećnog dela prošlogodišnjeg šampionata. Jesenas je bilo 1:1 na Marakani i Zvezda je od tada vezala 14 uzastopnih dobijenih mečeva. Ukoliko slave i danas od 17.00 časova, crveno-beli će izjednačiti i niz koji je pre dve sezone postavio Slaviša Stojanović.

- Nisam pomislio da ćemo napraviti ovakvu seriju, ali sam bio optimista. Posle tog meča dao sam igračima dva slobodna dana, nisam im ništa rekao posle remija sa Radničkim jer su glave vruće i uvek može da dođe do konflikta. Nečija serija će se prekinuti u nedelju - rekao je Miodrag Grof Božović u najavi ovog meča.

Za trenera Radničkom Milana Rastavca ovaj meč je i težak i lak.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Učinićemo sve da susret sa Zvezdom bude pravi fudbalski praznik u ovom delu Srbije. Biće i teško i lako, ali smo ove sezone nebrojeno mnogo puta dokazali da imamo kvalitet – rekao je Rastavac.

Grof Božović neće moći da računa na povređenog Pavićevića, dok se Luković oporavio i zauzeće mesto među prvih 11. Očekuje se da crnogorski trener neće ništ tumbatii da će na teren izvesti prepoznaljiv sastav.

Meč je na programu od 17.00 časova, a testualni prenos uživo moći ćete da praite na Telegraf Sportu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nista licno

    22. novembar 2015 | 11:20

    Nema leka! Idemo Radnicki!

  • bosko buva

    22. novembar 2015 | 10:52

    Imaju * lek * zove se sudija...uvjerice se danas ....pa svi vidimo a najbolje dejstvo tog leka osjetio se u mecu sa Ofk beogradom...ma lek deluje...ima se drzava placa...narode gledaj i divi se umjtnonebitnom sastavu...ajmo sudije nemojte nas danas izdati...

  • Lfo BGD

    22. novembar 2015 | 13:33

    radnicki doboja utakmocu,jedini uslov da sudije budu posteni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA