Đoković ulazi u istoriju ako sruši Federera!

Najbolji svetski teniser ima priliku da pobedom nad Švajcarcem postane prvi igrač u istoriji koji je osvojio četiri završna Mastersa sezone zaredom

  • 22

Svaki put kada je trebalo da odigra dobro i uđe u istoriju Novak Đoković je podbacio! Pre samo pet dana trebalo je da pobedi Federera i da ga prestigne po broju međusobnih trijumfa i nije uspeo.

Prethodno se više puta dešavalo da mu je jedna pobeda bila potrebna od nekog reokorda, ulaska u istoriju a da je naš Nole zakazivao (Polufinale Rolan Garosa 2011. kada je trebalo da bude prvi na svetu i prestigne Nadala, kao i meč polufinala na OI u Londonu)

>>>OVAKVOG NOLETA DUGO NISMO VIDELI: Srbin nije uspeo da pretekne Federera po broju pobeda!

>>>NIKO PRE NOVAKA NIJE USPEO: Đoković postavio dva rekorda, smeši mu se i treći!

Verujemo i nadamo se da tako neće biti večeras (19.00) kada se ponovo sastaje sa Rodžerom Federerom ali u finalu završnog turnira Masters serije u Lonodnu.

Poslednja Novakova prepreka na putu ka odbrani titule i osvajanju petog Masters kupa u karijeri biće Švajcarac Rodžer Federer. U ovom meču Nole ima dva cilja, tačnije može da ostvari dva cilja pobedom.

Ako napravi novi podvig i trijumfuje, Novak će postati prvi teniser u istoriji koji je osvojio četiri ATP World Tour finala u nizu. Samim tim, izjednačiće odnos pobeda i poraza sa Švajcarcem na 22-22.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prethodni duel pre samo pet dana Federer je dobio i tako sprečio Noleta da ga prestigne po broju pobeda u međusobnim duelima. Sada naš as ima priliku da izjednači skor.

Inače, ovo je 15. finale Đokovića i to je rekord u teniskom svetu. Federer je imao 17 finala, ali u dve sezone.

Šta reći o duelima Novaka i Rodžera kad se već sve zna. Očekuje se atomski tenis, pun dobrih poteza, dosta preokreta. Budite uz Telegraf i pratite uživo ovaj meč.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    22. novembar 2015 | 11:28

    Ajmoo Nole diko naša..

  • Nebojsa

    22. novembar 2015 | 11:45

    Svajcarac je prljavo reagovao i uspeo je da ga izbaci iz takta sto mu je i bio cilj sa stolicom koja je pripadala Novaku ali sad ubedjen sam da u finalu nece padati na njegove fore koje ruse koncentraciju.Nole Srpski inat je resenje za Federera.

  • Edis Pazarc

    22. novembar 2015 | 11:37

    I ući će !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA