Partizan u nikad većim problemima, ali Vujasinović veruje u pobedu protiv Galatasaraja

Crno-beli na Banjici od 18 sati igraju utakmicu trećeg kola Lige šampiona

  • 0

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da veruje da će se ekipa izdignuti iznad problema i uspeti da zabeleži pobedu nad Galatasarajem u Ligi šampiona.

- Pred nama su do kraja godine još dve utakmice u Ligi šampiona, sa Galatasarajem i mađarskim OSC-om, obe na Banjici. Galatasaraj ove sezone vodi Igor Milanović, koji nema lak zadatak, ali mislim da je uspeo da napravi pomak.

- Dobro se poznajemo, nedavno smo sparingovali sa Galatasarajem u Istanbulu. Očekujem da će pobediti onaj tim koji više bude želeo pobedu, nadam se da ćemo to biti mi - rekao je Vujasinović na konferenciji za medije uoči meča.

Vujasinović je poručio da je jedan od ključnih igrača Galatasaraja srpski centar Slobodan Nikić.

FOTO: TANJUG FOTO: TANJUG

- Sadašnja ekipa Galatasaraja je malo slabija nego prošle sezone. Igru im nose vrhunski igrači poput Nikića i Crnogoraca Janovića, Pasković, Vukčević i Šćepanovića.

- Ostali prvotimci su uglavnom mlađi, turski reprezentativci i potrebno im je vreme da dostignu vrhunski nivo. Za nas Galatasaraj nikako nije lak protivnik, ali se nadamo se pobedi koja bi za našu mladu ekipu bila izuzetan uspeh.

Vaterpolisti Partizana poslednjih dana ponovo su imali probleme sa grejanjem vode na bazenu na Banjici.

- Prvi trening po povratku iz Splita je otkazan, dok smo kasnije radili u bazenu Zavoda za sport. Verujem da će, kao i do sada, stručni štab i ekipa uspeti da se izdignu iznad svih problema i da će svi pružiti maksimum - zaključio je Vujasinović.

Utakmica trećeg kola Lige šampiona između Partizana i Galatasaraja igra se sutra od 18 sati na Banjici.

Vaterpolisti Partizana u dosadašnjem toku elitnog takmičenja imaju dva poraza, isto kao i Galatasaraj.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA