Procureo snimak tuče Grobara i policije u Holandiji! Psi i pendreci VS baklje (VIDEO)

Pogledajte sukob kod podzemnog tunela

  • 13

Nije baš sve prošlo kako priželjkujemo kada srpski klub igra evropsku utakmicu. Partizan jeste pobedio AZ Alkmar, ali su se njegovi navijači sukobili sa holandskom policijom, što se može videti i na priloženom snimku.

Nije poznat razlog početka sukoba kod podzemnog tunela, ali ono što se može videti u snimku tuče jeste da su dobro opremljeni policajci iz Alkmara sa jedne strane bili pojačani psima i pendrecima, dok je nekolicina navijača Partizana popalila baklje.

>>> GROBARSKA LUDNICA U HOLANDIJI: Fudbaleri Partizana slavili pobedu sa navijačima (VIDEO)

Podsećamo, Partizan je imao podršku od nekoliko stotina navijača na celom stadionu, a jezgro, koje je stiglo iz Beograda bilo je smešteno na severoistočnoj strani stadiona.

Atmosfera, bar prema onome što se moglo čudi na TV, ali i među igračima koji su je opisivali, odavno nije bila toliko dobra na jednom gosotovanju crno-belih.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AD

    27. novembar 2015 | 14:06

    Meni ovo postaje biti smijesno.Sta li su oni sebi samo umislili?Sta uopste zele da pokazu?Koliko su zaostali koliko je sport ispred njih ili sta.Sto je jos najsmjesnije oni rade to sto rade a jadan klub ispasta i placa kazne.Ja ovim osobama nazovimo ih "navijacima"nebih dao ni na 100 km.da prosmrde blizu stadiona.

  • Šahbaz

    27. novembar 2015 | 15:07

    Jadni su

  • @Žika Živac@

    27. novembar 2015 | 18:58

    Odakle im pare za put?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA