Bez golova u derbiju Totenhema i Čelsija! (FOTO)

Londonski derbi okončan bez golova

  • 0

Londonski derbi bez golova! U okviru 14. kola engleske Premijer lige, fudbaleri Totenhema odigrali su nerešeno 0:0 na svom terenu protiv ekipe Čelsija.

>>>Magija Andrije Živkovića za pobedu Partizana u Subotici (VIDEO)

Utakmica od koje se mnogo očekivalo donela je razočaravajuću i neefikasnu utakmicu u kojoj su oba tima mogla do pobede, ali na kraju su golovi izostali.

U prvom delu igre dobru šansu da postigne pogodak imao je Pedro u 23. minutu, ali je sjajno intervenisao golman Ljoris, dok su priliku da donesu prednost domaćinu propustili Son u 28. i Dembele u 30.

Foto: Tanjug/ sport Foto: Tanjug/ sport

U nastavku dosta mirnija igra, ali i dobre šanse za Azara koji se u jednom trenutku našao na travi zbog povrede, u 56. minutu koji je sjajno uhvatio volej iz levog ugla, ali je ponovo bio odličan francuski golman.

Foto: Tanjug/ sport Foto: Tanjug/ sport

U 64. minutu odlična akcija Sona i Lamele, koji je u 56. minutu zamenio povređenog Rajana Mejsona, ali posle duplog pasa i šuta Lamele, siguran je bio Asmir Begović.

>>>VRH FORA! Niko na svetu nije uspeo da pogodi o kom igraču se radi. Možete li vi? (FOTO)

Foto: Tanjug/ sport Foto: Tanjug/ sport

Do kraja susreta nije bilo izglednijih šansi da dođe do promene rezultata, pa je Totenhem ovim remijem zadržao peto mesto sa 25 bodova, dok je Čelsi bodom zauzeo 14. poziciju sa 15 osvojenih bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA