Zvezda čuva uspomenu na Jagodu: Održan prvi turnir "Marko Ivković - Živiš"

Turnir je održan u hali "Basket Siti" uz učešće 60 ekipa iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske

  • 0

Košarkaški klub Crvena zvezda ne zaboravlja tragično preminulog navijača Marka Ivkovića Jagodu, momka koji je ubijen u Istanbulu pre godinu dana, uči meča sa Galatasarajem.

>>> Delije obeležile godišnjicu smrti Marka Ivkovića koreografijom i dirljivom porukom (VIDEO)

Crveno-beli od ove godine organizuju košarkaški memorijal u čast svog navijača, a u nedelju 25. novembra, održan je prvi turnir na kome je učestvovalo čak 60 ekipa.

Turnir je održan u dvorani „Basket City" uz učešće ekipa iz cele Srbije, ali i iz Crne Gore, i Republike Srpske.

Igrao se basket „3 na 3" a koliko je interesovanje vladalo među navijačima i simpatizerima Zvezde, ali i poštovaocima momka koji je tragično nastradao u Istanbulu, govori i podatak da je turnir trajao od 11 časova, pa do 1730 kada je odigrana finalna utakmica. Pobednik prvog memorijala je ekipa „Znaš ono", koja je u uzbudljivom finalu bila bolja od „Čubure". U borbi za treće mesto, ekipa „Las Padinas" je pobedila ekipu „Foče".

KK Crvena zvezda je sa velikim zadovoljstvom ustupila na korišćenje svoju halu u kojoj je održan celodnevni turnir.

Priznanja za prve tri ekipe uručili su Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda i Nemanja Dangubić, prvotimac crveno-belih.

- Kako su turnir, kao još jedan način i vid sećanja na Marka Ivkovića Jagodu svi ocenili kao veoma uspešan, on će od sada svake godine biti tradicionalni. I na taj način će se čuvati uspomena i sećanje na Marka Ivkovića. Živiš! - navodi se u izveštaju crveno-belih sa ovog turnira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA