REŠENO PITANJE: Tri razloga zašto Zvezda igra meč u dnevnom terminu

Zajednica Superlige demantovala je da Fudbalski savez Srbije ima bilo kakve veze sa teriminima odigravanja utakmica

  • 5

Dan nakon što je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić objasnio da klubovi ne odlučuju u kom terminu će se igrati utakmice u Superligi, istim povodom oglasila se i Zajednica Superlige.

Cela priča je počela nezadovoljstvom navijača crveno-belih zbog toga što se meč sa Voždovcem igrao u subotu od 13 časova.

>>> Terzić objasnio kome navijači treba da se žale za termine odigravanja utakmica

Organizacija Superlige demantovala je da FSS ima bilo kakve veze sa teriminima odigravanja utakmica.

Zajednica je navela više razloga za odigravanje utakmice u dnenom terminu.

- Zajednica Super lige je zadužena za termine utakmica, a na osnovu dogovora sa emiterom i policijom koja određuje bezbedonosni aspekt. U slučaju meča između Crvene zvezde i Voždovca određeno je da se igra od 13,00 časova iz više razloga.

"Prvo klubu je odgovarala pomenuta satnica kako se ne bi palili reflektori, što je i urađeno u dogovoru sa njima, drugo emiter je imao zahtev da u tom terminu prenosi utakmicu. I na kraju imali smo u vidu i da TV Vojvodina od 15,00 časova prenosi utakmicu između Vojvodine i Mladosti iz Lučana i nismo želeli da nam se prenosi sudaraju -  izjavio je Vladimir Bulatović, direktor Superlige Srbije i dodao da u ovom periodu godine klubovima zbog niskih temperatura više odgovara da igraju u dnevnim terminima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    2. decembar 2015 | 11:15

    Аааа, значи због преноса великог дербија преко тв Војводине и Младости померена Звезда. Ма важи. Иако невелики број за наше утакмице, опет је било 10Х више него што комшије имају. Само ви саплићите највећи тим са ових простора.

  • Vladimir Grobar

    2. decembar 2015 | 12:48

    I cetvrto: tada je najfrekventniji medjugradski saobracaj pa sa godisnjim kartama izadje nas puno jeftinije.

  • MisAca

    2. decembar 2015 | 21:14

    Zvezda,nevredi blatiti druge a vi ste krivi sto gledate zvezdine utakmice jer nemate sta da vidite. Da je pizon bio na klupi borca pobedili biste!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA