I ONA SE PITA: Ronaldova majka iz jakog razloga ne želi da njen sin ode u PSŽ!

Britanski list podvlači da je mišljenje majke jako važno Portugalcu, i da ima određenu težinu u njegovim konačnim odlukama

  • 3

Nije tajna koliko je Kristijano Ronaldo privržen svojoj majci, pogotovo i zbog činjenice da se ona brine o njegovom sinu Kristijanu Junioru. Dolores Aveiro je za zvaničnog najboljeg fudbalera sveta najznačajnija podrška koju ima.

Zato ni ne čudi što i ona mišljenje o tome gde bi Portugalac trebalo da nastavi karijeru, ukoliko zaista odluči da napusti madridski Real, o čemu se učestalo spekuliše.

>>> Real će u januaru dobiti ponudu za Ronalda od 115 miliona!

Prema pisanju britanskog "Mirora", Aveiro želi da njen sin izabere bivši klub Mančester junajted umesto prebogatog Pari Sen Žermena.

Razlog zašto bi Ronaldo trebalo da odbije nedeljnu platu od 350.000 evra od Parižana je, po mišljenju njegove majke, bezbednost.

>>> Posle ovoga SVI morate skinuti kapu Kristijanu Ronaldu! Portugalac ispunio želju dečaku koji je izgubio sve!

Aveiro je zabrinuta da bi njen sin i unuk bili u ozbiljnoj opasnosti od terorizma, a sve zbog nedavnih terorističkih napada u Parizu.

List podvlači da je mišljenje majke jako važno Ronaldu, i da ima određenu težinu u njegovim konačnim odlukama.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SlavCo

    2. decembar 2015 | 11:37

    Naveca glupost. Radikalnih islamista ima i u Britaniji. Pojavice ce se na sceni vrlo brzo. Cela Evropa imace problem sa njima ovo u Parizu je samo pocetak njihovog delovanja.

  • Bojan

    2. decembar 2015 | 11:49

    Tako je sebican prema svome sinu jer mu, zbog svojih potreba za uzivanjem u momackoj slobodi, nije dopustio da odrasta sa majkom. Uskratio mu je ono sto on sam ima u izobilju, ljubav zene koja ga je donela na svet, ljubav majke! Strasno

  • miroslav

    2. decembar 2015 | 12:47

    ako se vrati u mancester to mu znaci kraj karijere. pogotovo kakav tim mancester ima. pa tu nece ni ronaldo nista promeniti. a i trener nista nije bolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA