Rođendan je Markusu Vilijamsu, ovo su njegove najbolje ludorije na terenu (VIDEO)

Dan posle "duvanja svećica" Amerikanac će odigrati prvi meč za Zvezdu posle "odležane" suspenzije

  • 2

Navijači Crvene zvezde "sitno" broje do povratka Markusa Vilijamsa na parket. 

Amerikanac je "odležao" suspenziju zbog korišćenja lakih opijata, a njegov povratak na teren nije mogao da se desi u boljem trenutku po ekipu Dejana Radonjića: pred sam rasplet prve faze Evrolige, gde bi znanje, iskustvo i njegova genijalnost, možda mogli da budu i od presudnog značaja za plasman crveno-belih u Top 16 fazu.

>>> VILIJAMS: Osećam da svi od mene očekuju nešto posebno

Igrom slučaja, Markusov "kambek" se praktično poklopio sa njegovim 30. rođendanom, koji slavi dan pre meča od velike važnosti za Beograđane, protiv Himkija (petak, 20)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ipak, navijači moraju biti svesni da nije realno da od Vilijamsa odmah očekuju "magiju", ali i sama činjenica da će ga samo videti u crveno-belom dresu dovešće atmosferu u "Pioniru" do tačke belog usijanja u petak uveče.

- Markus je imao dugu pauzu bez utakmica. Trenirao je sa nama i mnogo će nam značiti u narednom periodu, ali bilo bi dobro da smo sad na turniru u Zadru, pa da ima vremena da se uigra. Svesni smo toga da ćemo morati malo da ga sačekamo - rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić u najavi utakmice sa Himkijem.

Do prvog podbacivanja lopte protiv ruskog tima i povratka Amerikanca, podsetite se nekih Markusovih najboljih poteza iz prethodne sezone u kojoj je vodio Zvezdu do triple krune.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA