Hrvati veličaju zvezdu kečera koja u Americi slavi Tompsona! (VIDEO)

Mario Bokara trenira i ulazi u ring uz taktove pesama miljenika Ustaša

  • 21

Mario Bokara je za naše pojmove malo poznati borac, gotovo anonimus, ali ne i u SAD, gde uživa status prave kečerske zvezde.

U pitanju je Hrvat sa američkim pasošem, a svoje poreklo ističe na svakom koraku, pogotovo tokom i posle svakog svog nastupa.

Bokara je zvezda američke rvačke organizacije "Pro Wrestling Syndicate" i na svakom svom nastupu i ulasku u ring, promoviše Hrvatsku na način na koji to vole Amerikanci, a još više Hrvati. U ring ulazi naoružan nacionalnih obeležjima, a kao nezaiobilazan deo koreografije, kao muzičku podlogu koristi pesme omiljenog među ustašama Marka Perkovića Tompsona, i to ne samo na mečevima, već i na treninzima.

Ovaj snagator živi u Nju Džerziju, a rvanjem se bavi već 16 godina. U nedavnom intervjuu za američke medije, Bokara je progovorio upravo o svojim počecima i povezanosti s domovinom zbog koje i nosi nadimak "Hrvatska senzacija".

Karijeru je započeo pod nadimkom "Mo Sexton", ali tek kad je posetio Hrvatsku pre četiri godine, u njemu su se probudili stari koreni.

- Pre četiri godine smo posetili Hrvatsku u kojoj nisam bio od malih nogu. Za to sam vreme naučio jezik, toliko da su ljudi koji me nisu poznavali mislili da sam rođen u Hrvatskoj. U to vreme sam imao i tešku povredu vrata, gubio sam osećaj u rukama, ali imao sam veliku želju za povratkom, i to sve se događalo upravo u vreme kad sam bio u Hrvatskoj - prepričao je Bokara svoju hrvatsku avanturu i šta ga je motivisalo da njegov novi imidž bude upravo ovakav kakav je danas.

- Rekao sam sam sebi da će taj povratak biti upravo ovakav, da ću probati nešto potpuno drugačije, i to sam i napravio".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jova

    4. decembar 2015 | 12:35

    Kakva debi...na dere se ko magarac, spor ko kornjaca a jedino sto ga vezuje sa opasnim je verovatno to sto smrdi kao lav! Ha,ha

  • Ceda

    4. decembar 2015 | 12:48

    Mozes hrvata da izvadis iz hrvatske Ali nemoze ustasu iz hrvata da izvadis.

  • tolstoj

    4. decembar 2015 | 15:10

    Dok ne naleti na Srbina ko i Vitasovic...onda se gasi svjetlo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA