Rukometašice Danske vas pozivaju da mrdate kukovima (VIDEO)

U sklopu promocije Svetskog prvenstva u rukometu za žene, rukometašice Danske odlučile su da zaigraju

  • 1

U Danskoj od 5. do 20. decembra održaće se Svetsko prvenstvo u rukometu za žene. S toga ovih dana u ovoj skandinavskoj zemlji je euforija.

>>> Lova je bila dobra, a ja klinka: Srpska seksi rukometašica proterana iz EU zbog ''rada na crno'' (FOTO)

Igračice zemlje domaćina reprezentacije Danske odlučile su da na najbolji moguć način promovišu ovaj događaj u nihovoj zemlji pa su odlučile da vrte kukovima. Naime, one su pojavljuju u spotu za zvaničnu pesmu Svetskog prvenstva ''Srce rukometa'' koju izvodi pevačia Zindi. Pored devojaka u spotu se pojavljuju i članovi stručnog štaba.

Spot je rađen u motivima ove skandinavske države, jer se u pozadini se smenjuju slike danskih pejzaža.

Inače ovih dana u Danskoj je sve podređeno ovom šampionatu. Cela nacija iščekuje da se trofej vrati u Dansku. Sve danske škole uradile su transparente podrške, koje služe da ohrabre rukometašice, a ovom prilikom proizvedeno je i specijalno pivo i kolači, koji bi trebalo da dodaju celom ovom događaju gastronomsku nijansu.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mad Max

    6. decembar 2015 | 11:17

    Primećuje se da su postavili u pozadini nekoliko slika iz Srbije kao što su hram svetog Save, planina Tara, Perast u Boki...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA