Partizan dobio podršku od evropskog prvaka!

Crno-beli, nema predaje, poručio je voljenom klubu najbolji srpski plivač

  • 3

Šampion podržao šampione!

>>> UKLETI GOL KOD JUGA: Pet različitih izvođača penala za Partizan, ali je ishod isti! (VIDEO)

Velimir Stjepanović, evropski prvak u velikim i malim bazenima, poslao pismo podrške fudbalerima Partizana dan posle poraza od Vojvodine i pred meč odluke protiv Augzburga u Ligi Evrope.

- Momci, svim srcem sam uz vas i Partizan! Igrajte jako i pametno, i siguran sam da ćemo zajedno da se radujemo novim pobedama u Evropi i na proleće 2016! Što se domaćeg prvenstva tiče, Partizan volimo i kad se pobeđuje i kad se gubi! Ne brinite, možda je minus veliki, ali borba traje do kraja - poručio je Velja.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U pismu je podsetio na period kada se "zarazio" Partizanom.

- Ne sećam se kada sam tačno počeo da navijam za Partizan, znam da je to bilo baš odmalena. Nekako mi je lepo zvučalo "crno-beli". Kako sam rastao, tako sam krenuo aktivnije da pratim rezultate i mečeve, pogotovo od kako sam krenuo da plivam za PK "Partizan". Pošto retko dolazim u Beograd, uglavnom fudbalere pratim preko televizije i interneta, a želja mi je da ih uživo bodrim na našem stadionu prvom narednom prilikom. Nema predaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA