Stefanović: Prirodno da država stane uz svoj najveći klub

Stefanović zahvalio potpredsedniku vlade Ivici Dačiću i predsedniku Demokratske stranke Borisu Tadiću, koji su se kod predsednika UEFA Mišela Platinija založili da se klubu pruži druga šansa

  • 0

Generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović zahvalio je srpskim političarima na podršci pred Evropskom fudbalskom unijom, ocenivši pri tom da je prirodno da država bude iza "svog najvećeg kluba".

Stefanović je zahvalio državnim organima, a pre svega potpredsedniku vlade Ivici Dačiću i predsedniku Demokratske stranke Borisu Tadiću, koji su se kod predsednika UEFA Mišela Platinija založili da se klubu pruži druga šansa.

- Dačić nam je pomogao oko problema sa UEFA za licencu za narednu godinu, a Tadić se u pismu Mišelu Platiniju založio da se našem klubu da druga šansa. Uvereni smo da smo na pravom putu, a najbolji dokaz za to je da je Zvezda druga po gledanosti ove sezone u Istočnoj Evropi. Prirodno je da država bude iza svog najvećeg kluba i zato se još jednom zahvaljujemo vladi na podršci - rekao je Stefanović.

(Beta)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA