OSTAVKA UPRAVE PARTIZANA? Grobari tražili odlazak na sastanku!

Vreme promena u Humskoj posle samo godinu dana od postavljanja Upravnog odbora

Eliminacija iz Lige Evrope od Augzburga sprečila je Partizan da se nađe na evrosceni narednog proleća, ali je zato donela promene u upravi kluba.

I to intervencijom navijača!

Kada je označen kraj utakmice u kojoj je nemačka ekipa slavila rezultatom 3:1, Grobari su na stadionu momentalno počeli sa skandiranjem "uprava napolje".

>>> OD MUKE BI SE POJELI: Partizanovi fudbaleri neutešni dok stoje pred Jugom (FOTO) (VIDEO)

Nakon meča, jezgro Juga je odmah preletelo u upravne prostorije gde je imalo vanredni sastanak sa čelnicima kluba, od kojih je zatražena momentalna ostavka. Prema nezvaničnim saznanjima, ona je podnešena od strane uprave kluba, ikao je Milorad Vučelić to demantovao za Žurnal.

Da se nešto dešava bilo je jasno nakon informacije da se trener Ljubniko Drulović nije pojavio na konferenciji za medije posle meča, već je imao sastanak sa sportskim direktorom, Ivicom Ilievim, a kasnije je i sam rekao da je sa upravom razgovarao "kako da podignu ekipu posle teškog poraza."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    11. decembar 2015 | 01:30

    Ja sam navijac zvezde i uopste ne likujem zbog ovog poraza naprotiv bas sam se iznervirao kao da je zvezda ispala ali ljudi zar navijaci odlucuju kad ce ko da dodje i ode???? Navijaci ce jos malo i drzavu voditi samo ako im se usladi...

  • .

    11. decembar 2015 | 01:27

    Ako ih sad ne oteramo nikad necemo.

  • Boksi

    11. decembar 2015 | 01:29

    Vratiti stanoja a za predsednika dovesti pesju mijatovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA