Vermalen i Vize prve mete Real Madrida

Golman Verdera i štoper Arsenala su poslovi koje Murinjo želi što pre da završi i da se kasnije posveti dovođenju krupnih riba

  • 0

Real Madrid će definitivno morati da bude aktivan na letnoj fudbalskoj pijaci. Spekuliše se mnogim imenima, ali zvaničnih informacija nema. I dok se glavne mete još ne otkrivaju, procurele su informacije o onima koji bi na mala vrata mogli put "Santjago Bernabeua".

Žoze Murinjo želi da prelazni rok počne od poslednje linije, pa je tako krenuo od pozicija golmana i štopera. Real će pokušati da angažuje čuvara mreže Verdera, Tima Vizea i štopera Arsenala, Tomasa Vermalena.

- Kad se takva informacija probije u javnost, većinom uvek postoji neka osnova za nju. Znam da moj menadžer kontaktira sa predstavnicima Reala - potvrdio je 30-godišnji golman nemačke reprezentacije i Bervera, Tim Vize.

Još pre nekoliko nedelja Vize je objavio da neće produžiti ugovor sa dugogodišnjim klubom, koji mu ističe 30. juna ove godine. Pored Reala, za njega se interesuju i Totenhem i Milan.

Dolazak Vizea ne znači odlazak Realovog kapitena Ikera Kasiljasa, ali bi mogao da pojača pritisak na klupsku legendu među stativama. Vize bi mu bio prva alternativa, jer mladi Adan nije taj nivo kvaliteta. Ipak, poznato je da postoji netrpeljivost između Murinja i Kasiljasa, pa bi dolazak Nemca bio signal Kasiljasu da će biti sklonjen ukoliko ne počne da se ponaša onako kako portugalski trener želi.

Druga meta je zamenik kapitena Arsenala, Tomas Vermalen. Belgijanac je jedna od okosnica Arsena Vengera, ali verovatno ne bi imao ništa protiv selidbe u "kraljevski klub". Pogotovo što Arsenal ne deluje kao ekipa sposobna da osvoji neki trofej. Murinjo želi Belgijanca, jer ima samo dva štopera na koje manje-više može da se osloni: Pepa i Ramosa. Njihove alternative Albiol i karvaljo će najverovatnije napustiti klub, dok će talentovani Varan postepeno dobijati priliku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA