Lukaku opet dao, pa se obrukao, ali šta je tek promašio Džerom?! (VIDEO)

Neverovatne scene na "Kerou Rodu"

  • 0

Fudbaleri Evertona odigrali su samo 1:1 protiv Noriča na "Kerou Rodu" u meču 16. kola Premijer lige.

>>> Lukaku u završnici spasio Everton poraza (VIDEO)

Potenciramo "samo", jer je tim Roberta Martineza u prvom poluvemenu mogao bukvalno da ponizi "kanarince" sa kojima je igrao viktorije, ali se u nastavku potvrdilo nepisano fudbalsko pravilo: posle neiskorišćenih šansi stigla ih je kazna.

Romelu Lukaku je uz Džejmija Vardija trenutno najbolji napadač u Engleskoj. To je potvrdio i u subotu popodne.

Belgijanac je u 15. minutu postigao vodeći gol, 12. ove sezone, a sedmi na sedmoj uzastopnoj utakmici, na asistenciju Delofeua, koji ga je "spojio" sa golom i u prethodnom kolu kada su "karamele" iščupale bod na "Gudisonu" protiv Kristal Palasa.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Ali, Lukaku za izdanje u Noriču više zaslužuje kritike na svoj račun, nego pohvale, jer je prosto neverovatno šta nije umeo da iskoristi u gol-šansama. 

Snažni Belgijanac je nedugo posle gola promašio "nepromašivo". Sa dva metra od gola, loptu serviranu kao "na tacni", samo je trebalo da ćušne u mrežu na drugoj stativi, ali mu je ona prešla preko noge, dovoljno da njegov udarac završi u gol-autu.

I u finišu prvog dela igre Lukaku se "istakao" sa dva promašaja iz situacija iz kojih obično ne greši. Oba puta šutirao je po zemlji jako, ali neprecizno. Koliko je Everton bio dominantan u tom periodu svedoči i stativa koju je uzdrmao povratnik u tim Lejton Bejns.

Igrači domaćeg tima su nekako "preživeli" uragan u prvom delu, a onda uzvratili i surovo kaznili goste za sve što su promašili.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Hulahan je u 63. sekundi nastavka u pravom trenutku uklizao posle kornera i ugurao loptu iza gol linije. Od tog trenutka, potpuno se promenio odnos snaga na terenu. Everton više nije delovao zastrašujuće po domaći tim, koji je izašao iz klasične defanzive i čak došao u situaciju da preokrene, i to kakvu.

Na kraju ovog izveštaja pogledajte i taj, potpuno neverovatan promašaj Džeroma, zbog koga je Norič "izvisio" za tri boda.

Premijer liga, 16. kolo

Norič - Everton 1:1

(Hulahan 47 - Lukaku 15)

Kristal Palas - Sautempton 1:0

(Kabaj 38)

Vest Hem - Stouk 0:0

Mančester siti - Svonsi 2:1

(Boni 26, Ihenačo 90+2 - Gomis 90)

Sanderlend - Votford 0:1

(Igalo 4)

Bornmut - Mančester junajted

Nedelja

Aston Vila - Arsenal

Totenhem - Njukasl

Liverpul - VBA

Ponedeljak

Lester - Čelsi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA