Radonjić zove Delije na Bajern: Huk da ne prestaje 40 minuta!

Trener Zvezde uzda se u ogromnu podršku sa tribina u meču odluke za plasman u Top 16

  • 13

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je uveren u pobedu protiv Bajerna i plasman u Top 16 fazu Evrolige u atmosferi koja će se prepričavati danima.

>>> Već se zna s kim će Zvezda igrati ako izgubi od Bajerna

- Da nam je neko ponudio ovakav scenario, da pobedimo Bajern pred našim navijačima za prolazak dalje, oberučke bismo tu ponudu prihvatili - rekao je Zvezdin trener.

Posle početnih 1-3, lošem izboru stranaca, malo ko je verovao da crveno-beli mogu do Top 16. Upravo je pobeda u Minhenu potpuno preokrenula Zvezdin put u grupi A.

- Bilo je mnogo nepoverenja da li ćemo uopšte doći u ovu situaciju, a o snazi naše grupe najbolje govori podatak da se 13 od 16 učesnika već zna, plus Makabi ili Darušafaka i dva iz naše grupe koja se čekaju.

KK Crvena zvezda - KK Himki, Maik Cirbes

Radonjić je dodao da ekipa mora da odigra jako i čvrsto, jer je Bajern iskusan i kvalitetan tim što je dokazao ubedljivom pobedom protiv Himkija u Rusiji, Strazbura u Francuskoj i nesrećnim porazom od Reala u Madridu.

- Moramo da budemo odgovorni u odbrani, pametni u napadu, uz maksimalnu podršku sa tribina. Huk sa tribina da ne prestaje svih 40 minuta, kao protiv Reala i Himkija. Znamo da nam neće biti lako da ispunimo zadatak.

>>> Kako navijači Zvezde mogu da dođu do karte za meč protiv Bajerna?

Najveća briga za Radonjića je povreda Marka Simonovića, čiji je nastup pod velikim znakom pitanja.

- Simonović ima jaku distorziju zgloba i ako bude igrao, pitanje je koliko će biti spreman da pomogne u oba pravca. Njemu je određeno mirovanje, ali naša lekarska ekipa radi na tome da se ubrza povratak. Nešto više znaćemo posle večerašnjeg treninga.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Utakmica 10. kola A grupe Evrolige između Crvene zvezde i Bajerna igra se u petak od 19 sati u dvorani Pionir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carlo Gambino

    17. decembar 2015 | 18:50

    SVI NA BAYERN

  • Carlo Gambino

    17. decembar 2015 | 18:49

    Dejo razvalicemo navijanjem... SIGURNO CES POBEDITI AKO BORIS SE.

  • @Žika Živac@

    17. decembar 2015 | 18:48

    Sa Švabama braćo samo čvrsto,videli ste kako Augsburg praši!Ali dobro velika je razlika izmedju nas i njih!Napred Zvezdo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA