NEKO SE SUROVO IGRA SA ŠUMAHEROM: Demantovano da je Nemac napravio prve korake!

Najnovije informacije tek naizgled su vratile nadu u oporavak bivšeg šampiona Formule 1

  • 22

"Svim srcem se nadam da ću uskoro čuti dobre vesti", rekao je krajem novembra predsednik Ferarija Luka Kordero di Montecemolo, nakon posete Mihailu Šumaheru.

 

Želja mu je tek naizgled ispunjena, jer je porodica demantovala ekskluzivnu vest koju je objavlio nemački tabolid "Bunte".

 

Oporavak nekadašnjeg šampiona Formule 1, koji je pre dve godine doživeo stravičnu nesreću na skijanju, prema najnovijim informacijama, navodno ide u dobrom pravcu: može da napravi nekoliko koraka uz pomoć druge osobe, a takođe je u stanju da podigne ruku.

 

>>> Šumahera ne posećuju ni najbolji prijatelji!

 

- Mihael je veoma mršav. Ali važno je da može da hoda uz pomoć svojih lekara, napravio je nekoliko koraka. Može i da podigne ruku - rekao je izvor "Buntea", koji je ovo objavio uprkos protivljenju porodice nemačkog vozača.

 

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

 

"Nažalost, zbog ovih natpisa moramo da se oglasimo. Takve spekulacije su neodgovorne, i imajući u vidu ozbiljnost njegovog stanja, njegova privatnost je izuzetno važna Mihaelu. Takođe, ovakvi natpisi daju lažnu nadu mnogim ljudima koji saosećaju," ističu iz menadžmenta porodice.

 

>>> Sramota svetskog šampiona: Hamilton bez razloga kritikovao paralizovanog Šumahera?!

 

Iz "Buntea" insistiraju da je njihova priča tačna.

 

Šumaher se trenutno nalazi na kućnom lečenju, a po želji porodice o njegovom zdravstvenom stanju jako malo se zna.

 

Tog 29. decembra 2013. godine Šumi je pao sa skija i udario glavom o stenu posle čega je ostao u komi. Posle šest meseci u komi bio prebačen na rehabilitaciju, prvo na kliniku u Švajcarskoj, a potom u septembru na kućni oporavak.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA