Partizan zbog bizarnog razloga kažnjen sa 300.000!

Disciplinska komisija FSS kaznila je crno-bele zbog toga što nisu štampali ulaznice

  • 7

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je kazne za nerede tokom meča Partizan - Vojvodina. Crno-beli su imali suspenziju stadiona zbog vulgarnih i uvredljivih povika na nacionalnoj osnovi prema gostim, prvobitno do daljeg, ali se na kraju ispostavilo da je u pitanju samo jedan meč.

>>> Sami sebe postavili: Ovo su ljudi koji će voditi Partizan u narednom periodu (FOTO)

>>> Navijači Partizana protestovali u centru Beograda (VIDEO)

Zatvaranje kapija stadiona u Humskoj je ''očišćeno'' utakmicom protiv Borca, ali kasa Partizana će biti praznina za 300.000 dinara, i to zbog bizarnog razloga, jer u klubu nisu štampali ulaznice za besplatnu posetu na meču sa Vojvodinom.

Prema važećim propisima bili u obavezi da i u ovakvim slučajevima obezbede ulaznicu svakom navijaču, i stoga će morati da uplate novac u kasu Zajednice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pitagora

    24. decembar 2015 | 08:13

    Stvarno bizaran razlog ! Ali sa druge strane da je FSS ovako ažuran, i da poštuje svoje propise,pola lige bi se preselilo u niži rang,i ne bi igrali u Evropi da se ne spekuliše sa finansijskim ferplejom ?

  • Звезда

    24. decembar 2015 | 10:21

    Онај ко би им штампао улазнице, сигурно би наплатио услугу. Из те наплате се плаћа порез држави. Они су на овај начин оштетили државну касу. Да су штампали улазнице, а штампар то нпр.не прокњижи, онда би он био кажњен. Хтели да уштеде па пукли. Мада требало је више да их ребну. Ситна је ово казна. Више као опомена да се не играју са интересима државе. Јер сви ми плаћамо порез

  • Salvatore

    24. decembar 2015 | 08:04

    E sad u Lozani tuziti FSS!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA