VIDIMO SE NA HUNGARORINGU: Srpski automobilista najavljuje borbu u šampionatu Evrope!

Nemanja Milovanović se nada da će u 2016. godini imati dovoljno sredstava za takmičenje u CEZ-u

  • 0

Srpskog automobilistu Nemanju Milovanovića ste upoznali kada smo tokom godine posetili njegovu garažu i pogledali automobilsku zver koju krije u njoj.

>>> Zavirili smo u automobilsku zver Nemanje Milovanovića: Njegov život su trke, brzina, škripa guma i adrenalin! (VIDEO)

Zbog nedostaka sredstava, Nemanja je prethodne sezone vozio šampionat Srbije, a CEZ je ostao nedosanjan san, koji će, nada se, ispuniti u narednoj sezoni.

U izjavi za Telegraf istakao je da se nada da će sa finansijama u 2016. godini sve biti u redu i da će sezonu započeti na čuvenoj stazi na Hungaroringu.

- Posle teške ali uspešne sezone i vicešampionske titule u Srbiji idem na kratak predah, pa na pripreme za novu sezonu. Planovi moke ekipe su naravno takmičenje u CEZ-u (Centralno-evropski šampionat), ako to finansije dozvole, i ako se sve kockice sklope - rekao je Nemanja i dodao da bi svakako nekoliko trka vozio i u Srbiji, zbog popularizacije automobilizma kod nas.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Naravno, uz CEZ bih vozio i trke kod nas, zbog naše publike, koja je sve veća.

- Ako ne bude sredstava, ostaćemo i dalje na našim stazama, ali nadamo se da će se sve kockice složiti sa finasijama i da ćemo startovati već krajem aprila na čuvenoj stazi u Madjarskoj na Hungaroringu - zaključio je Nemanja Milovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA